Vakantiehuis Nommern: Tent type Luxe Lodge 5-personen

Plaats
Luxemburg (Nommern), Vakantiehuizen Luxemburg
Park
Vakantietent huren in Nommern, Luxemburg
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Ruime tent voor 5 personen te huur op Country Camp Camping Nommerlayen in Nommern, Luxemburg.

Middenin de natuur gelegen luxe vakantietenten voor 5-personen te huur op Country Camp Camping Nommerlayen in Nommern, Luxemburg. Camping met binnen- en buitenzwembad en kinderfaciliteiten.

Deze vrijstaande Country Camp Camping Nommerlayen Tent type Luxe Lodge 5-personen beschikt over drie slaapcabines, een loungeset, eettafel, 4-pits gasstel, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat en waterkoker.

Faciliteiten op Country Camp camping Nommerlayen

Deze familiecamping is perfect gelegen om prachtige mountainbiketochten of wandelingen te maken. De camping beschikt over zwembaden binnen en buiten. Er zijn leuke speeltoestellen voor de kinderen, een tafeltennistafel, trampoline, minigolf, jeu de boulesbaan, biljart en ook bowlen behoort tot de mogelijkheden. In de schoolvakanties zorgt het animatieteam voor leuke  sport- en spelactiviteiten voor alle leeftijden. Er is een restaurant waar u heerlijk kunt eten, maar ook een snackbar voor een overheerlijke snack. Verder op de camping nog een supermarkt en bakkerij.

De omgeving van de camping

Als gast van deze Country Camp Camping Nommerlayen Tent type Luxe Lodge 5-personen zijn er voldoende leuke uitstapjes in de omgeving te maken. Allereerst de ligging in een prachtig natuurgebied, de wandelpaden beginnen al bij de camping! Natuurlijk bezoekt u ook de hoofdstad Luxemburg met de vele bezienswaardigheden en diverse musea. Ook een dag naar het historische stadje Vianden is een aanrader, neem de stoeltjeslift naar het kasteel en geniet van het prachtige uitzicht.  
Bij de receptie zijn fietsen te huur en vraag daar ook even naar alle informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

Tijdens uw verblijf in deze Country Camp Camping Nommerlayen Tent type Luxe Lodge 5-personen kunt u genieten van een heerlijke vakantie in Nommern in het prachtige Luxemburg. Wij verwelkomen u graag! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht