Vakantiehuis Nieuwpoort: Lodge type Comfort 6-personen

Plaats
Kust Belgie (Nieuwpoort ), Vakantiehuizen België
Park
Vakantiewoningen huren in Nieuwpoort, West-Vlaanderen, België
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Luxe lodge voor 6 personen te huur op Kompas Camping Nieuwpoort in Nieuwpoort, West-Vlaanderen, België.

Vlakbij de Noordzee, vakantiewoningen voor 2 tot 6-personen te huur op Kompas Camping Nieuwpoort in Nieuwpoort, Vlaanderen, België. Familie camping met verwarmde buitenzwembaden en animatie.

Deze vrijstaande Kompas Camping Nieuwpoort Lodge type Comfort 6-personen beschikt over een gezellige woonkamer. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals afwasmachine, combimagnetron, Nespresso koffieapparaat en waterkoker. Drie slaapkamers waarvan één met stapelbed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Ruim overdekt terras voorzien van tuinmeubilair. In dit chalet zijn huisdieren toegestaan en het gebruik van WiFi is gratis.

Faciliteiten Kompas Camping Nieuwpoort

Deze camping ligt vlakbij de duinen, zee, strand, maar ook bij het naastgelegen Spaarkbekken waar men kan genieten van diverse watersport zoals , zeilen, surfen, kajakken en kanoën. Op de camping zijn twee verwarmde buitenzwembad met peuterbad en glijbaan. Er is een animatieteam die leuke activiteiten voor alle leeftijden organiseert in de vakantieperiodes. Actief bezig zijn kan op de diverse sportvelden zoals basket, volleybal of minivoetbal. Lekker eten kun je in de brasserie 'De Viertorre' en bij de snackbar zijn overheerlijke snacks verkrijgbaar. De dagelijks boodschappen waaronder verse broodjes kunt u halen in de supermarkt op de camping.

Uitstapjes in de omgeving van Nieuwpoort

Als gast van deze Kompas Camping Nieuwpoort Lodge type Comfort 6-personen kunt u kiezen uit tal van mogelijkheden, de camping is dichtbij de Noordzee, dus heerlijk genieten van zon, zee en strand! Maar in de omgeving zijn ook veel mogelijkheden om prachtig wandel- en fietstochten te maken. Fietsen zijn bij de receptie te huur. De kinderen zullen genieten van een dagje Attractiepark Bellewaerde of Plopsaland. Maak ook een bezoek aan de historische stad Brugge, beslist de moeite waard! Bij de receptie vindt u informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

In deze gezellige Kompas Camping Nieuwpoort Lodge type Comfort 6-personen kunt u genieten van een heerlijke vakantie vlakbij de Noordzee in Nieuwpoort, West-Vlaanderen in België. Wij bent van harte welkom, tot ziens!

Ga terug naar overzicht