Vakantiehuis Nant bij Millau: Mobilhome type Jonte 4-personen

Plaats
Midi-Pyreneeën Tarn-et-Garonne/Tarn/Aveyron (Nant bij Millau), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Nant bij Millau, Midi-Pyreneeën Aveyron, Frankrijk
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Mobilhome voor 4 personen te huur op RCN Camping Val de Cantobre in Nant bij Milau, Midi-Pyreneeën Aveyron, Frankrijk.

Op een mooie 5-sterren Kasteelcamping gelegen mobilhomes voor 2 tot 6-personen te huur op RCN Camping Val de Cantobre in Nant bij Millau, Midi-Pyreneeën Aveyron, Frankrijk. Camping met zwembad.

Deze prachtig gelegen RCN Camping Val de Cantobre Mobilhome type Jonte 4-personen beschikt over 2 slaapkamers, waarvan één met 2-pers. bed. Badkamer met douche, wastafel, afzonderlijk toilet, het woongedeelte met banksofa, tafel en vier stoelen.  De luxe keuken heeft een vaatwasmaschine, combi-magnetron, gaskookplaat, grote koelkast met vriesvak, Nespresso Koffiezetapparaat en waterkoker. Gratis gebruik van WIFI. Voor buiten beschikt dit type over een half overdekte veranda met tuinmeubilair, 2 ligbedden en een barbecue. Vanaf het dakterras op deze mobilhome heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving.

RCN Camping Val de Cantobre

Op deze prachtige locatie zult u genieten van een top vakantie. U heeft als gast van deze RCN Camping Val de Cantobre Mobilhome type Jonte 4-personen de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Voor de kinderen is er een kinderclub op de camping en worden er in het hoogseizoen diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Ook beschikt deze camping over 2 zwembaden, met aparte peuterbaden, driedubbele waterglijbaan en 40 meter lange wildwaterbaan, maar ook een sportveld, tafeltennistafels, jeu-de Boeles baan, pooltafel, padelbaan, minigolf en meerdere speeltoestellen.
Heerlijk ontspannen kan in de SPA Val de Cantobre. In de bistro kunt u heerlijk lunchen of dineren, en voor een frietje met kunt u terecht in de snackbar. Supermarkt. en ook niet te vergeten de croissanterie voor ovenverse broodjes bij het ontbijt. 
De camping is op terrassen aangelegd in de heuvels en heeft uitzicht op het dorpje Cantobre.

Wat is er te doen in de buurt van deze camping

Aan activiteiten ontbreekt het hier niet, denk bijvoorbeeld aan rotsklimmen, abseilen en kanoën. Of maak een mooie wandel- of mountainbiketocht in de omgeving. Een tochtje met een gondel varen onder de hoogste brug van Europa is ook een optie.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie RCN Camping Val de Cantobre Mobilhome type Jonte 4-personen in Nant bij Millau in de regio Midi-Pyreneeën Aveyron in Frankrijk. We heten u van harte welkom! Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht