Vakantiehuis Mersch: Stacaravan type O'Hara 6-personen

Plaats
Luxemburg (Mersch), Vakantiehuizen Luxemburg
Park
Vakantiewoningen huren in Mersch, Luxemburg
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Informatie en reserveer

Stacaravan voor 6 personen te huur op Camping Krounebierg in Mersch, Luxemburg.

Vakantiewoningen voor 2 tot 6 personen te huur op de Camping Krounebierg in Mersch, Luxemburg. Kleinschalige camping in het hart van Luxemburg met binnen- en buitenzwembad.

Deze vrijstaande Camping Krounebierg Stacaravan type O'Hara 6-personen beschikt over een ingerichte woonkamer met satelliet-TV. In de keuken een koelkast, koffiezetapparaat. Drie slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair en parasol. Huisdieren zijn toegestaan.

Op Camping Krounebierg in Mersch

Deze camping is perfect gelegen in het groene hart van Luxemburg. Er is een ondiep buitenzwembad maar ook een prachtig overdekt zwembad met wellnesscentrum dat direct naast de camping is gelegen. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen, tafeltennistafel, trampoline en een springkussen. In de schoolvakanties organiseert het animatieteam leuke sport- en spel activiteiten voor alle leeftijden. Bij restaurant met panoramaterras kunt u heerlijk lunchen of dineren. Verder is er een minimarkt op de camping.

Uitstapjes in de omgeving van de camping

In de omgeving van de camping kunt u als gast van dit Camping Krounebierg Stacaravan type O'Hara 6-personen kiezen uit voldoende leuke uitstapjes. De centrale ligging biedt veel mogelijkheden zoals een dagje Vianden of Clervaux met de prachtige kastelen. Ook het historische plaatsje Echternach met watervallen en rotsen is de moeite waard. Deze plaats wordt ook wel klein Zwitserland genoemd. In het dal met de zeven kastelen kunt u prachtige wandeltochten maken. Vraag even bij de receptie naar alle bezienswaardigheden in de omgeving.

U kunt met een verblijf in deze gezellige Camping Krounebierg Stacaravan type O'Hara 6-personen genieten van een super vakantie midden in de natuur van het prachtige Luxemburg. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht