Vakantiehuis Lommel: Summerbay Cottage voor 6-personen

Plaats
Belgisch Limburg (Lommel), Vakantiehuizen België
Park
Vakantiewoningen huren in Lommel Belgisch Limburg Belgie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Vakantiehuis type Summerbay Cottage voor 6-personen op Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer in Lommel, Belgie.

In Belgisch Limburg net over de Nederlandse grens op het fantastische vakantiepark Blauwe Meer in Lommel vakantiewoningen te huur voor 4-6 personen. Familiepark met grote recreatieplas en strand.

Dit Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer Summerbay Cottage voor 6-personen is direct aan de grote recreatieplas gelegen. Er is een eet- en zithoek met TV en de keuken is volledig ingericht met magnetron, koelkast en koffiezetapparaat. Deze cottage heeft 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met een 2-persoons bed en een slaapkamer met twee 1-persoons bedden, in de woonkamer is een uitschuifbaar 2-persoonsbed. Op het overdekte terras is tuinmeubilair aanwezig en u kunt uw auto bij deze vakantiewoning parkeren. De badkamer beschikt over een wastafel, douche en toilet.
Er zijn verschillende types Chalets op dit vakantiepark. Kijk u een op de site voor eventueel andere types.

Het vakantiepark

Deze cottage ligt op een unieke locatie in het park bij de grote waterplas met strand. S' morgens heerlijk ontbijten direct aan het water, wie wil dit niet? Er zijn waterfietsen op het park te huur maar u kan ook een hengeltje uitwerpen. Even actief bezig zijn? Er zijn sportfaciliteiten voldoende zoals een voetbal- en basketbalveld, er is een midgetgolfbaan en tafeltennis. Ook voor de kleintjes is er voldoende te beleven in de speeltuin, op de airtrampoline en op de verschillende speeltoestellen. Met het Droomexpress treintje kan je een ritje maken over het park. Al uw boodschappen, ook lekkere verse broodjes voor het ontbijt kunt halen in de supermarkt. Bij de snackbar kunt u de kinderen trakteren op een ijsje en heerlijk eten kan in het eetcafé op het park. Het animatieteam organiseert in de schoolvakanties leuke activiteiten voor jong en oud. Als gast van deze Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer Summerbay Cottage voor 6-personen heeft u gratis toegang tot het subtropisch zwembad op het Oostappen Vakantiepark Hengelhoef in Houthalen-Helchteren.

De omgeving

Op dit vakantiepark zijn fietsen te huur zodat u in de bosrijke omgeving een prachtige fietstocht kunt maken. Vlakbij liggen de natuurparken de Lommelse Sahara, Kattenbos en De Lage Kempen. U kunt in de stad Lommel diverse museum bezichtigen zoals een glasmuseum en een molenmuseum. Een dagje met de kinderen naar een pretpark? Familiepretpark Bobbejaanland is vlakbij, en de kleintjes zult u een plezier doen om naar indoor Plopsaland te gaan! In het overdekte winkelcentrum Wijnegem Shopping Center vlakbij Antwerpen kan u een leuk souvenirtje voor de thuisblijvers uitzoeken. En een bezoek aan de prachtige historische stad Antwerpen mag natuurlijk niet ontbreken en is zeker de moeite waard!

Wij willen u van harte uitnodigen voor een gezellige vakantie in de Oostappen Vakantiepark Summerbay Cottage voor 6 personen in Lommel in Belgisch Limburg, Belgie. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht