Vakantiehuis Lommel: Parelchalet voor 6-personen

Plaats
Belgisch Limburg (Lommel ), Vakantiehuizen België
Park
Oostappen Vakantiepark Parelstrand Lommel Belgisch Limburg Belgie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Ruim 6 pers. Parelchalet op Oostappen Vakantiepark Parelstrand in Lommel, Belgie

Midden in een bosrijk gebied vlakbij drie natuurparken op het prachtige Oostappen Vakantiepark Parelstrand 4-8 persoons vakantiewoningen te huur. Familiepark met veel faciliteiten voor kinderen.

Deze vrijstaande Oostappen Vakantiepark Parelstrand Lommel Parelchalet voor 6-personen heeft een ruim terras en een ruime woonkamer met TV, er is een zit- en eethoek en de keuken is ingericht met een 4 pits kookstel, koelkast, magnetron en koffiezetapparaat. Badkamer met douche, toilet, en wastafel. Er zijn drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers met 2 1-persoons bedden en 1 slaapkamer met een 2-persoons bed. Natuurlijk kunt u buiten gebruik maken van tuinmeubilair en parasol. Voor de kleintjes kunt u eventueel een kinderbed -stoel -box en -badje huren.
Er zijn diverse types vakantiewoningen op dit vakantiepark. U kunt even op de site kijken voor deze andere types.

Het Vakantiepark Parelstrand

In deze Oostappen Vakantiepark Parelstrand Lommel Parelchalet voor 6 personen kunt u genieten van alle faciliteiten op dit park. Om lekker actief bezig te zijn kunt u gebruik maken van de sportenvelden zoals een voetbal, basketbal en volleybalveld. Op het park is ook een jeu de boules- en midgetgolfbaan. De kleintjes zullen zich prima vermaken op de airtrampoline, en een potje tafeltennis of biljart behoort ook tot de mogelijkheden. Zit het weer even niet me, geen probleem, er is binnen ook voldoende vermaak in de indoor speeltuin. Een professioneel animatieteam zorgt in de schoolvakanties voor veel vertier. Als gast van dit chalet kunt u ook gebruik maken van het fantastische subtropische zwemparadijs op het Oostappen Vakantiepark De Hengelhoef. Er is een snackbar op het park voor een heerlijk frietje met, of een ijsje, bij het eetcafé zijn overheerlijke pizza's te bestellen!
Het park beschikt over een eigen supermarkt voor uw lekkere verse broodjes voor het ontbijt.

De omgeving van het vakantiepark

Het park ligt in een bosrijke omgeving, u kunt met de hele familie een prachtige fietstocht maken, op het park kunt u fietsen huren. Er zijn in de directe omgeving 3 natuurparken zoals het Kattenbos,de Lommelse Sahara en De Lage Kempen. U zult uw kinderen verrassen met een dagje pretpark zoals familiepretpark Bobbejaanland, en voor de kleintjes is indoor Plopsaland in Hasselt een aanrader. Een dagje de historische stad Antwerpen verkennen mag natuurlijk niet ontbreken.

Wilt u genieten van een van een heerlijke vakantie in dit ruime Oostappen Vakantiepark Parelstrand Lommel Parelchalet voor 6-personen?
Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op Oostappen Vakantiepark Parelstrand in Lommel, Belgisch Limburg, Belgie. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht