Vakantiehuis Lommel: Lommelse Mobilhome voor 6-personen

Plaats
Belgisch Limburg (Lommel ), Vakantiehuizen België
Park
Oostappen Vakantiepark Parelstrand Lommel Belgisch Limburg Belgie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Ruime 6 pers. Lommelse Mobilhome op Oostappen Vakantiepark Parelstrand in Lommel, Belgie

Midden in een bosrijk gebied vlakbij drie natuurparken op het prachtige Oostappen Vakantiepark Parelstrand 4-8 persoons vakantiewoningen te huur. Familiepark met veel faciliteiten voor kinderen.

Deze vrijstaande Oostappen Vakantiepark Parelstrand Lommel Lommelse Mobilhome voor 6-personen is ruim van opzet en van alle gemakken voorzien, de gezellige woonkamer heeft een zithoek, TV en kachel. De keuken is voorzien van een koelkast, magnetron en koffiezetapparaat. Badkamer met toilet, douche en wastafel. Drie slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met een 2-persoons bed en twee slaapkamers met 2 1-persoons bedden. Buiten kunt u gebruik maken van tuinmeubilair en parasol. U kunt voor de kleintjes een kinderbed -stoel -box en -badje huren.
Er zijn verschillende types vakantiewoningen op dit vakantiepark. Kijk u een op de site voor eventueel andere types.

Op het park

Als gast in deze Oostappen Vakantiepark Parelstrand Lommel Lommelse Mobilhome voor 6 personen kunt u en uw familie gebruik maken van de vele faciliteiten op dit park. Zo is er bijvoorbeeld een jeu de boules- en midgetgolf-baan op het park, maar ook sportenvelden zoals voetbal, basketbal en volleybalveld. Er is een tafelbiljart, tafeltennis en een airtrampoline. Als het weer een beetje tegenzit dan is er binnen ook voldoende vermaak in de indoor speeltuin en in de schoolvakanties zorgt een professioneel animatieteam voor veel vertier. Bij de ijssalon kunt u een lekker ijsje halen, en voor een snelle hap is er een snackbar. Na een lange dag genieten in de natuur hoeft u zelf niet in de keuken aan de slag, bij het eetcafé kunt u heerlijke pizza's eten en ook afhaalmaaltijden bestellen.

De omgeving van het vakantiepark

In de bosrijke omgeving van het park kunt u met de hele familie een prachtige fietstocht maken, er zijn in de directe omgeving 3 natuurparken zoals de Lommelse Sahara, De Lage Kempen en het Kattenbos. Een dagje naar een pretpark is voor de kinderen extra leuk! Familiepretpark Bobbejaanland is vlakbij en voor de kleintjes is indoor Plopsaland in Hasselt een aanrader. Een dagje shoppen in de historische stad Antwerpen is ook beslist de moeite waard!

Met de hele familie genieten van een heerlijke vakantie in dit ruime Oostappen Vakantiepark Parelstrand Lommel Lommelse Mobilhome voor 6-personen.
Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op Oostappen Vakantiepark Parelstrand in Lommel, Belgisch Limburg, Belgie. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht