Vakantiehuis Lommel: Kattenbos Mobilhome voor 6-personen

Plaats
Belgisch Limburg (Lommel), Vakantiehuizen België
Park
Vakantiewoningen huren in Lommel Belgisch Limburg Belgie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Mobilhome type Kattenbos voor 4 personen op Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer in Lommel, Belgie.

In Belgisch Limburg net over de Nederlandse grens op het fantastische vakantiepark Blauwe Meer in Lommel vakantiewoningen te huur voor 4-6 personen. Familiepark met grote recreatieplas en strand.

Deze Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer Kattenbos Mobilhome voor 6-personen heeft een gezellige woonkamer met TV, in de keuken is een koelkast, magnetron en koffiezetapparaat. Deze mobilhome heeft 3 slaapkamers, badkamer met douche, toilet en wastafel. Er is tuinmeubilair aanwezig en u kunt uw auto bij deze vakantiewoning parkeren. Voor de allerkleintjes is het mogelijk een kinderstoel- box en -badje te huren.
Er zijn verschillende types Chalets op dit vakantiepark. Kijk u een op de site voor eventueel andere types.

Het park

Op dit vakantiepark kunt u heerlijk relaxen bij de grote waterplas met strand. U kunt er waterfietsen huren maar ook een hengeltje uitgooien. Ook zijn er verschillende buitenfaciliteiten zoals speeltoestellen en een speeltuin voor de kleintjes. Er is een midgetgolfbaan, tafeltennis, voetbal en basketbalveld. Een ritje met de droomexpress trein is voor de kleintjes erg leuk! Op het park is een supermarkt aanwezig, maar ook in het eetcafé kunt u heerlijk eten. Een lekker ijsje, maar ook een snelle hap haalt u bij de snackbar. In de schoolvakanties zorgt het animatieteam voor voldoende activiteiten, zoals speurtochten en voetbalwedstrijdjes. Als gast van deze Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer Kattenbos Mobilhome voor 6-personen heeft u gratis toegang tot het subtropisch zwembad op het Oostappen Vakantiepark Hengelhoef in Houthalen-Helchteren.

De omgeving van het park

Dit vakantiepark ligt midden in een bosrijke omgeving vlakbij drie verschillende natuurreservaten, u kunt er heerlijk wandelen, maar op het park zijn ook fietsen te huur. De stad Lommel biedt voldoende bezienswaardigheden zoals een glasmuseum en een molenmuseum. Een dagje uit? Familiepretpark Bobbejaanland is vlakbij, en voor de allerkleinsten is indoor Plopsaland in Hasselt erg leuk! En cadeautje voor de thuisblijvers koopt u in het overdekte winkelcentrum Wijnegem Shopping Center vlakbij Antwerpen, en natuurlijk is de historische stad Antwerpen ook een bezoekje waard!

Dit gezellige Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer Kattenbos Mobilhome voor 6-personen biedt u de mogelijkheid om heerlijk te genieten van een welverdiende vakantie.
Wij willen u van harte uitnodigen voor een gezellige vakantie op vakantiepark Blauwe Meer in Lommel in Belgisch Limburg, Belgie. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht