Vakantiehuis Lommel: Holiday Cottage voor 8-personen

Plaats
Belgisch Limburg (Lommel ), Vakantiehuizen België
Park
Oostappen Vakantiepark Parelstrand Lommel Belgisch Limburg Belgie
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Vrijstaande 8 pers. Holiday Cottage op Oostappen Vakantiepark Parelstrand in Lommel, Belgie

Midden in een bosrijk gebied vlakbij drie natuurparken op het prachtige Oostappen Vakantiepark Parelstrand 4-8 persoons vakantiewoningen te huur. Familiepark met veel faciliteiten voor kinderen.

Deze gezellige vrijstaande Oostappen Vakantiepark Parelstrand Lommel Holiday Cottage voor 8-personen heeft een woonkamer met zit- en eethoek en TV. De open keuken heeft een koffiezetapparaat, koelkast en magnetron. Er zijn drie slaapkamers waarvan één slaapkamer beschikt over twee stapelbedden. In de badkamer is een douche, toilet en wastafel. Op het terras buiten is tuinmeubilair en parasol aanwezig. U kunt voor de kleintjes op het park kindermeubilair huren.
Er zijn verschillende types vakantiewoningen op dit vakantiepark. Kijk u een op de site voor eventueel andere types.

Het vakantiepark

Dit Oostappen Vakantiepark Parelstrand ligt aan een grote recreatieplas met strand en ligweide. Ook is er een grote visvijver waar u als gast van deze Oostappen Vakantiepark Parelstrand Lommel Holiday Cottage voor 8-personen heerlijk een hengeltje kan uitgooien. Verder is er voldoende te beleven op dit park, voor kinderen zijn er veel sport mogelijkheden zoals een voetbal, basketbal en volleybalveld. Er is een jeu de boules- en midgetgolf-baan en verdeeld over het park verschillende speeltoestellen. Ook zullen de kinderen zich prima vermaken op de airtrampoline. Mocht het regenen dan is de indoor speeltuin een optie. In de schoolvakanties is er een professioneel animatieteam die voor veel vermaak zorgt. Vakantie is heerlijk genieten, en daar hoort natuurlijk een ijsje bij, te halen bij de ijssalon op het park. Geen zin aan koken?  Bij het eetcafé 'De Parel' kunt u heerlijke pannenkoeken eten of een pizza bestellen!

De omgeving van vakantiepark Parelstrand

Het park ligt midden in een bosrijk gebied, heerlijk om met de hele familie een prachtige fietstocht maken, de fietsen kunt u huren op het park. Maar ook een dagje pretpark mag niet ontbreken, Familiepretpark Bobbejaanland is vlakbij en voor de kleintjes is indoor Plopsaland in Hasselt een aanrader. Wat zult u ze een plezier doen! Wat ook de moeite waard is om een dagje de historische stad Antwerpen te verkennen!

Samen met de hele familie genieten van een heerlijke vakantie in dit gezellige Oostappen Vakantiepark Parelstrand Lommel Holiday Cottage voor 8-personen.
Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op Oostappen Vakantiepark Parelstrand in Lommel, Belgisch Limburg, Belgie. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht