Vakantiehuis Lommel: Chalet type Elfenchalet voor 4-personen

Plaats
Belgisch Limburg (Lommel), Vakantiehuizen België
Park
Vakantiewoningen huren in Lommel Belgisch Limburg Belgie
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Knus Chalet type Elfenchalet voor 4 personen op Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer in Lommel, Belgie.

In Belgisch Limburg net over de Nederlandse grens op het fantastische vakantiepark Blauwe Meer in Lommel vakantiewoningen te huur voor 4-6 personen. Familiepark met grote recreatieplas en strand.

Dit Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer Chalet type Elfenchalet is geschikt voor 4 personen en heeft een zit- en eetgedeelte met TV. In de keuken is een 4 pits gasstel, koelkast en koffiezetapparaat. Er zijn 2 slaapkamers, badkamer met douche, toilet en wastafel. Voor buiten is er tuinmeubilair en een parasol aanwezig.
Er zijn verschillende types Chalets op dit vakantiepark. Kijk u een op de site voor eventueel andere types.

Op het park

Als gast in dit Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer Chalet type Elfenchalet voor 4-personen zult u genieten van een welverdiende vakantie. Aan het strand bij de prachtige waterplas kunt u waterfietsen huren of ontspannen een hengeltje uitgooien. Er zijn veel buitenactiviteiten zoals een midgetgolfbaan, tafeltennis, airtrampoline, voetbal- en basketbalveld en voor de kleintjes veel speeltoestellen en een speeltuin. In de schoolvakanties is er een recreatieprogramma voor de kinderen aanwezig. Zij organiseren leuke speurtochten en vossenjachten. Op het park is een supermarkt waar u de dagelijkse verse broodjes voor uw ontbijt kunt halen. Een avondje niet koken? In het eetcafé kunt u heerlijk eten, maar een snelle hap halen is ook mogelijk in de snackbar.

Mogelijkheden in de omgeving

Dit vakantiepark ligt midden in de bossen vlakbij drie natuurparken, u kunt op het park fietsen huren om de omgeving te ontdekken, of een flinke wandeltocht maken. De stad Lommel biedt een scala aan musea, het marktplein, het Burgemeestershuis en een glasmuseum zijn een aantal mogelijkheden. Een dagje uit? Pretpark Bobbejaanland is vlakbij, een ook een bezoek aan de historisch stad Antwerpen is de moeite waard! In het overdekte winkelcentrum Wijnegem Shopping Center vlakbij Antwerpen kunt u een leuk souvenir voor de thuisblijvers meenemen!

Dit gezellige Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer Chalet type Elfenchalet voor 4-personen biedt u de mogelijkheid om de dagelijkse drukte achter u te laten en lekker te genieten.
Wij nodigen u daarom van harte uit voor een heerlijke vakantie op dit fantastische vakantiepark Blauwe Meer in Lommel in Belgisch Limburg, Belgie. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht