Vakantiehuis Limpertsberg: Villa type 2-personen

Plaats
Luxemburg (Limpertsberg), Vakantiehuizen Luxemburg
Park
Vakantiewoning huren in Limpertsberg, Luxemburg
Personen
Maximaal 2
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Informatie en reserveer

Prachtig vakantiehuis City Centre Luxemburg te huur voor 2 personen in Limpertsberg, Luxemburg.

Vakantiehuis City Centre voor 2-personen te huur in het centrum van Luxemburg. Stijlvol ingerichte Villa met ideale ligging en van alle gemakken voorzien.

Dit Vakantiehuis City Centre Luxemburg Villa type 2-personen is knus ingericht met slaapkamer, volledig ingerichte keuken met eethoek, koelkast, oven, afwasmachine en magnetron. Badkamer met wastafel, föhn, douche en toilet.

Het vakantiehuis City Centre vlakbij centrum Luxemburg

Dit vakantiehuis ligt op loopafstand van het oude centrum van Luxemburg, een ideale locatie voor een citytrip. Het vakantiehuis is sfeervol ingericht en u kunt gratis gebruik maken van WiFi.

Uitstapjes in de stad Luxemburg

In de omgeving kunt u als gast van dit Vakantiehuis City Centre Luxemburg Villa type 2-personen genieten van het stadsleven in Luxemburg. Bezoek de prachtige kathedraal Notre-Dame, maar ook de verschillende musea zijn de moeite waard. Bekijk de ondergrondse galerijen, de kazematten of het groothertogelijk paleis dat alleen in de zomer is opengesteld is voor publiek. Met de hop on hop off bus zijn alle bezienswaardigheden in de stad makkelijk te bereiken.

U kunt tijdens een verblijf in dit Vakantiehuis City Centre Luxemburg Villa type 2-personen genieten van een heerlijke stedentrip in Luxemburg! Wij heten u van harte welkom! Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht