Vakantiehuis Le Muy: Mobilhome type St.Tropez 4-personen

Plaats
Provence-Alpen-Côte d'Azur Var (Le Muy), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiehuis huren in Le Muy Cote d'Azur Frankrijk
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Luxe mobilhome voor 4 personen te huur op RCN Camping Domaine de la Noguiere in Le Muy, Cote d'Azur, Frankrijk.

Op korte afstand van de Middellandse Zee vakantiewoningen te huur voor 2-tot 6-personen op RCN Camping Domaine de la Noguiere in Le Muy, Cote d'Azur, Frankrijk.
Familiecamping met zwembaden, glijbanen en kinderanimatie.

Deze vrijstaande RCN Camping Domaine de la Noguiere Mobilhome type St. Tropez 4-personen heeft een prachtig dakterras met uitzicht op de Roquebrune. In deze mobilhome een comfortabele zitbank en eettafel met stoelen, in de keuken een koelkast met vriesvak, afwasmachine, combimagnetron, Senseo apparaat en een waterkoker.
Twee slaapkamers waarvan één met 2-persoons bed. Badkamer met douchecabine, wastafel, en gescheiden toiletruimte. Airco. Via de glazen openslaande deuren toegang naar het half overdekte terras met tuinmeubilair en twee ligstoelen. Het gebruik van WiFi is gratis. Huisdieren zijn in deze mobilhome toegestaan.

RCN Camping Domaine de la Noguiere in Le Muy

Als gast van deze RCN Camping Domaine de la Noguiere Mobilhome type St. Tropez 4-personen kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten. Voor de kinderen is er een Nederlands sprekend recreatieteam die leuke activiteiten organiseert. Er zijn meerdere speeltoestellen, tafeltennistafels, multifunctioneel sportveld,  Jeu de Boulesbaan en een vismeertje. Twee zwembaden met dubbele waterglijbanen. Lekker lunchen of dineren kan bij de brasserie met terras, of gezellig borrelen kan bij de loungebar. Verder op het park ook een campingwinkeltje en croissanterie.

In de omgeving van deze camping aan de Cote d'Azur

Er is voldoende te beleven in de naaste omgeving van deze camping aan de Cote d'Azur! De omgeving vlakbij de Middellandse Zee leent zich uitstekend voor prachtige wandeltochten te maken. Bij de kinderen zal het Adventure Parc bij de camping zeker in de smaak vallen. Ontdek de gezellige dorpjes in de buurt en hierbij mag u de gezellige badplaats Frejus niet overslaan. En natuurlijk neemt u een kijkje in de mondaine badplaats Saint Tropez. Bezoek één van de prachtige kastelen in de buurt. Ook de grotten de Baume Obscure zijn de moeite waard!

In deze RCN Camping Domaine de la Noguiere Mobilhome type St. Tropez 4-personen aan de Cote d'Azur kunt u genieten van een heerlijke zonvakantie aan de zuidkust in Frankrijk. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht