Vakantiehuis Le Muy: Mobilhome type St.Aygulf 4-personen

Plaats
Provence-Alpen-Côte d'Azur Var (Le Muy), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiehuis huren in Le Muy Cote d'Azur Frankrijk
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Mobilhome voor 5 personen te huur op RCN Camping Domaine de la Noguiere in Le Muy, Cote d'Azur, Frankrijk.

Op korte afstand van de Middellandse Zee vakantiewoningen te huur voor 2-tot 6-personen op RCN Camping Domaine de la Noguiere in Le Muy, Cote d'Azur, Frankrijk.
Familiecamping met zwembaden, glijbanen en kinderanimatie.

Deze RCN Camping Domaine de la Noguiere Mobilhome type St. Aygulf 4-personen heeft een comfortabele zitbank, TV, eettafel met losse stoelen, koelkast met vriesvak, afwasmachine, combimagnetron, broodrooster, koffiezetapparaat en waterkoker. Twee slaapkamers waarvan één met een twee pers. bed. Badkamer met wastafel, douche en gescheiden toiletruimte. De overdekte veranda heeft tuinmeubilair en twee losse ligstoelen. Huisdieren zijn toegestaan en het gebruik van WiFi is gratis.

Faciliteiten RCN Camping Domaine de la Noguiere

Als gast van RCN Camping Domaine de la Noguiere Mobilhome type St. Aygulf 4-personen hoeft niemand zich te vervelen, er zijn twee zwembaden met meerdere glijbanen en het Nederlands sprekende animatieteam organiseert leuke sport- en spelactiviteiten maar ook gezellige feestavonden. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen en tafeltennistafels, een pot je voetballen is mogelijk op het multifunctionele sportveld en ook een Jeude Boulesbaan ontbreekt niet op deze camping. Vissen kan in het vismeertje op de camping. In de brasserie kan lekker geluncht of gedineerd worden en de loungebar zorgt voor gezellige borreluurtjes. Verder is er op het park nog een campingwinkeltje voor de vergeten boodschappen en croissanterie.

In de buurt van deze camping aan de Cote d'Azur

Wat is er te doen aan de Cote d'Azur! Een beetje teveel om op te noemen. Bezoek de badplaatsen in de omgeving zoals Frejus, ontdek gezellige dorpjes met leuke avondmarkten. Natuurlijk mag een bezoek aan Saint Tropez niet ontbreken! De omgeving vlakbij de Middellandse Zee leent zich uitstekend om prachtige wandeltochten te maken. Bij de kinderen zal het Adventure Parc bij de camping zeker in de smaak vallen. Bezoek één van de prachtige kastelen in de buurt. Ook de grotten de Baume Obscure zijn de moeite waard! Voor de sportief avontuur is Canyoning een belevenis. Vraagt u nog even bij de parkreceptie naar de bezienswaardigheden in de omgeving.

Deze RCN Camping Domaine de la Noguiere Mobilhome type St. Aygulf 4-personen is een uitstekenede keuze voor een prachtige zonvakantie aan de Franse zuidkust. 
Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht