Vakantiehuis Le Muy: Mobilhome type Esterel 6-personen

Plaats
Provence-Alpen-Côte d'Azur Var (Le Muy), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiehuis huren in Le Muy Cote d'Azur Frankrijk
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Ruime mobilhome voor 6 personen te huur op RCN Camping de la Noguiere in Le Muy, Cote d'Azur, Frankrijk.

Op korte afstand van de Middellandse Zee vakantiewoningen te huur voor 2-tot 6-personen op RCN Camping Domaine de la Noguiere in Le Muy, Cote d'Azur, Frankrijk. Familiecamping met zwembaden, glijbanen en kinderanimatie.

Deze ruime RCN Camping Domaine de la Noguiere Mobilhome type Esterel 6-personen heeft een zithoek met TV en eethoek. In de keuken een vaatwasmachine, magnetron, koelkast met vriesvak, Nespresso apparaat en waterkoker. Er zijn drie slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed en eigen badkamer met douche en toilet. De andere badkamer heeft een wastafel en douche. Apart toilet. Airco. Via de openslaande deuren naar het half overdekte terras met tuinmeubilair en elektrische BBQ. In deze mobilhome zijn huisdieren toegestaan en is het gebruik van WiFi gratis.

De voorzieningen op RCN Camping Domaine de la Noguiere

Als gast van deze RCN Camping Domaine de la Noguiere Mobilhome type Esterel 6-personen hoeft niemand zich te vervelen, lekker zwemmen en zonnen in één van de twee zwembaden of met z'n allen roetsjen vanaf de dubbele glijbanen. Het (Nederlands sprekend) recreatieteam verzorgt leuke sport- en spel activiteiten en feestavonden. Er zijn meerdere speeltoestellen, tafeltennistafels, een voetbal- en volleybalveld en een Jeu de Boulesbaan. Vissen kan bij het vismeertje. Verder op het park nog een campingwinkeltje en croissanterie.
In de brasserie kan lekker geluncht of gedineerd worden en een gezellig borreluurtje gaat zeker lukken bij de loungebar. Verder op deze camping nog een croissanterie en campingwinkeltje.

Wat is er te doen in de buurt van deze camping in Le Muy in Zuid Frankrijk

In de directe omgeving zijn de typisch Franse dorpjes en stadjes zoals Frejus te ontdekken, de omgeving van deze camping leent zich ook prima om mooie wandeltochten te maken. Natuurlijk bezoekt u de mondaine badplaatsen zoals Nice en Cannes en niet te vergeten Saint Tropez. Is het te warm, bezoek de ondergrondse Grottes de Baume Obscure om even af te koelen. Ook aan de kust is het goed vertoeven. De kinderen kan u een plezier doen met een tripje naar Aqualand Frejus of het Adventurepark op de camping. Vraag even bij de parkreceptie om informatie over leuke uitstapjes in de buurt.

In deze RCN Camping Domaine de la Noguiere Mobilhome type Esterel 6-personen gaat u zeker genieten van een heerlijke zonvakantie in Frankrijk. U bent van hart welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht