Vakantiehuis La Garde: Mobilhome type Origan 4-personen

Plaats
Provence-Alpen-Côte d'Azur Alpen de Haute-Provence (La Garde), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiehuis huren in La Garde, Alpes-de-Haute-Provence, Frankrijk
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Gezellige mobilhome voor 4 personen te huur op RCN Camping les Collines de Castellane, La Garde, Frankrijk.

Vlakbij het Lac de Castillon vakantiewoningen voor 2 tot 6-personen te huur op RCN Camping les Collines de Castellane in La Garde, Frankrijk. Camping met zwemparadijs en Nederlands sprekend animatieteam.

Deze gezellige RCN Camping les Collines de Castellane Mobilhome type Origan 4-personen is modern ingericht met zit- en eethoek, keuken met 4-pits gaskookplaat, magnetron, filter koffiezetapparaat en waterkoker. In de badkamer een wastafel, douche en gescheiden toilet. Twee slaapkamers waarvan één met twee persoons bed. Half overdekt terras met tuinmeubilair en twee ligstoelen. Huisdieren zijn toegestaan en het gebruik van WiFi is gratis.

RCN Camping les Collines de Castellane

Als gast van deze RCN Camping les Collines de Castellane Mobilhome type Origan 4-personen kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten. Voor de kinderen is er een Nederlands sprekend recreatieteam die leuke activiteiten organiseert. Er zijn verschillende speeltoestellen, een voetbal- basketbal- en volleybalveld, Jeu de Boulesbaan en tafeltennistafels. Een verwarmd buitenzwembad met driedubbele waterglijbaan en waterval. Voor de sportievelingen is er een trimparcours, open air fitness area en een Adventure Park met klimbos. Lekker lunchen, dineren kan bij de bistro met terras, of gezellig borrelen bij de bar. Verder op het park ook een snackbar, pizzacorner, bibliotheek, infopoint voor het reserveren van outdoor activiteiten.

In de omgeving van deze camping vlakbij Castellane

Is er voldoende te beleven in de naaste omgeving van deze camping. Op het Lac de Castillion is het mogelijk te waterfietsen, kanoën of kajakken. Ook een ritje maken op een rodelbaan of Quad is een optie. Bezoek het middeleeuwse stadje Entrevaux of de druipsteengrotten van de Souteroscope. Een dagje naar de bekendste kloof de Gorges du Verdon mag niet ontbreken! Kortom er is zoveel te beleven, niemand gaat zich vervelen. Oh ja, als je van avontuur houdt is raften een ook mogelijkheid!

In deze RCN Camping les Collines de Castellane Mobilhome type Origan 4-personen zult u genieten van een heerlijke avontuurlijke vakantie vlakbij Castellane in Frankrijk. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht