Vakantiehuis La Garde: Mobilhome Marjolaine 6-personen

Plaats
Provence-Alpen-Côte d'Azur Alpen de Haute-Provence (La Garde), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiehuis huren in La Garde, Alpes-de-Haute-Provence, Frankrijk
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Mobilhome voor 6 personen te huur op RCN Camping les Collines de Castellane in Lagarde, Castellane, Frankrijk.

Vlakbij het Lac de Castillon vakantiewoningen voor 2 tot 6-personen te huur op RCN Camping les Collines de Castellane Frankrijk. Camping met zwemparadijs en Nederlands sprekend animatieteam.

Deze RCN Camping les Collines de Castellane Mobilhome type Marjolaine 6-personen heeft een zit-eethoek met 2 losse stoelen. De keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, magnetron, waterkoker en filterkoffiezetapparaat.  Drie slaapkamers waarvan één met 2 persoons bed. Badkamer met wastafel, douche en gescheiden toilet. Half overdekt terras met stoelen en twee ligbedden. Huisdieren zijn toegestaan en het gebruik van WiFi is gratis.

RCN Camping les Collines de Castellane in La Garde

Op deze prachtige locatie vlakbij het Lac de Castillon zult u genieten van een top vakantie. U kunt lekker zwemmen en zonnen bij het verwarmde buitenzwembad met driedubbele glijbaan en waterval. Er is altijd wel iets te doen op dit park want het (Nederlands sprekend ) animatieteam organiseert leuke sport-, spel- en wateractiviteiten. De kinderen kunnen zich prima vermaken in de speeltuin, bij de tafeltennistafels, voetbal- basketbal- of volleybalveld.
Er is een tennisbaan en Jeu de Boulesbaan, bibliotheek en infopoint voor het boeken van outdoor activiteiten. Gezellig borrelen kan bij het café en bij de bistro kunt u heerlijk lunchen of dineren op het terras. Geen zin aan koken? Voor een snelle hap kunt u terecht bij de snackbar of de pizzacorner.

Uitstapjes in de omgeving van deze camping

In de omgeving van het park kunt u als gast van deze RCN Camping les Collines de Castellane Mobilhome type Marjolaine 6-personen kiezen uit leuke uitstapjes. Als u van avontuur houdt, is raften een mooie uitdaging, maar u kunt ook prachtige wandeltochten maken in deze omgeving. Bezoek het middeleeuwse stadje Entrevaux of de druipsteengrotten van Souteroscope. Natuurlijk gaat u de bekendste kloof van Europa bezoeken: de Gorges du Verdon. Ook rodelen, met een mountainbike of quad een tochtje maken is een optie.
Bij de receptie kunt u meer informatie krijgen over de bezienswaardigheden in de omgeving.

U kunt in deze RCN Camping les Collines de Castellane Mobilhome type Marjolaine 6-personen genieten van een onvergetelijke vakantie in het Franse plaatsje La Garde vlakbij Castellane, Alpes-de-Haute-Provence. U bent van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht