Vakantiehuis La Garde: Chalet type Menthe 6-personen

Plaats
Provence-Alpen-Côte d'Azur Alpen de Haute-Provence (La Garde), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiehuis huren in La Garde, Alpes-de-Haute-Provence, Frankrijk
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Vrijstaand chalet voor 6 personen te huur op RCN Camping les Collines de Castellane, La Garde, Frankrijk.

Vlakbij het Lac de Castillon vakantiewoningen voor 2 tot 6-personen te huur op RCN Camping les Collines de Castellane in La Garde, Frankrijk. Camping met zwemparadijs en Nederlands sprekend animatieteam.

Dit vrijstaande RCN Camping les Collines de Castellane Chalet type Menthe 6-personen heeft een inrichting met zit- en eethoek, keuken met 4-pits gaskookplaat, magnetron, filter koffiezetapparaat en waterkoker. Elektrische verwarming. In de badkamer een wastafel, douche en gescheiden toilet. Drie slaapkamers waarvan één met twee persoons bed. Buiten een overdekt terras met tuinmeubilair en twee ligstoelen. Huisdieren zijn toegestaan en het gebruik van WiFi is gratis.

RCN Camping les Collines de Castellane

Op deze prachtige camping kunt u als gast van dit RCN Camping les Collines de Castellane Chalet type Menthe 6-personen gebruik maken van de vele faciliteiten op het park. Leuke spel- en sportactiviteiten worden door het recreatieteam georganiseerd en dit team is Nederland sprekend. Er zijn meerdere speeltoestellen, tafeltennistafels, een voetbal- basketbal- en volleybalveld en Jeu de Boulesbaan. Om lekker te klimmen en klauteren is er een Adventure Park. En natuurlijk het prachtige verwarmde buitenzwembad met driedubbele waterglijbaan en waterval! Om fit te blijven tijdens de vakantie is er een trimparcours en open air fitness area. Lunchen, dineren kan bij de bistro met terras, of gezellig borrelen bij de bar. Verder op het park een infopoint voor het reserveren van outdoor activiteiten, een snackbar, pizzacorner en bibliotheek.

In de omgeving van deze camping

Op het dichtbij zijnde meer Lac de Castillion is het mogelijk te waterfietsen, kanoën of kajakken. Ook een ritje maken op een rodelbaan of Quad is een optie.  Oh ja, als je van avontuur houdt kan je ook even gaan raften! Bezoek het middeleeuwse stadje Entrevaux of de druipsteengrotten van de Souteroscope. Een bezoek aan de bekendste kloof de Gorges du Verdon mag niet ontbreken! Kortom er is zoveel te beleven dat niemand gaat zich vervelen.

In deze RCN Camping les Collines de Castellane Chalet type Menthe 6-personen zult u genieten van een heerlijke avontuurlijke vakantie vlakbij Castellane in Frankrijk. U bent van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht