Vakantiehuis Kautenbach: Vakantiehuis type 4-personen

Plaats
Luxemburg (Kautenbach), Vakantiehuizen Luxemburg
Park
Vakantiewoning huren in Kautenbach, Luxemburg
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Informatie en reserveer

Prachtig vakantiehuis te huur voor 4 personen in Kautenbach, Luxemburg.

Vakantiehuis voor 4-personen te huur in Kautenbach, Luxemburg. Tegen rotsen gebouwde villa met prachtige ligging en uitzicht.

Dit Vakantiehuis Kautenbach type 4-personen is tegen een rots aangebouwd en heeft een prachtig uitzicht. Gezellig ingerichte woonkamer met zithoek en houtkachel. Volledig ingerichte keuken. Toilet. Twee slaapkamers op de 1ste verdieping. Als extra service zijn de bedden bij aankomst al voor u opgemaakt. Badkamer met wastafel, douche en ligbad. Dakterras en tuin met tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan.

Vakantiehuis Kautenbach

De vakantiewoning is prachtig gelegen vlakbij het riviertje 'De Clèrve' en ligt op loopafstand van het centrum van Kautenbach en ongeveer 500 meter van Camping Kautenbach. Als gast van dit Vakantiehuis Kautenbach type 4 -personen kunt u gratis gebruik maken van alle faciliteiten op deze camping zoals de speeltuin, tafeltennistafel, pooltafel, voetbal- en volleybalveld. Het animatieteam organiseert in de schoolvakanties leuke sport- en spelactiviteiten zoals een potje tafeltennis of voetbal. Op de camping bevind zich ook een bistro-restaurant.

Uitstapjes in de omgeving

In de omgeving kunt u als gast van dit Vakantiehuis Kautenbach type 4-personen kiezen uit voldoende leuke uitstapjes. Geniet van de rust en de ruimte in de prachtige natuurpark Our. Bezoek de prachtige stad Luxemburg met de vele bezienswaardigheden en musea, of het oudste stadje van Luxemburg Echternach. Ook een dagje Vianden is een aanrader, neem de kabelbaan naar boven en geniet van het prachtige uitzicht. Het kasteel Bourscheid is ook de moeite waard!
Vraag even bij de receptie op de camping naar meer informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

U kunt tijdens een verblijf in dit Vakantiehuis Kautenbach type 4-personen genieten van de rust en ruimte in de prachtige natuur van Luxemburg! Wij verwelkomen u graag!

Ga terug naar overzicht