Vakantiehuis Houthalen-Helchteren: Van Craenwick Appartement voor 8-personen

Plaats
Belgisch Limburg ( Houthalen-Helchteren ), Vakantiehuizen België
Park
Oostappen Vakantiepark Hengelhoef Belgisch Limburg België
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Ruim 8 pers. Van Craenwick Appartement op Oostappen Vakantiepark Hengelhoef in Houthalen-Helchteren, België

Net over de grens in Belgisch Limburg op het fantastische vakantiepark Hengelhoef in Houthalen-Helchteren vakantiewoningen te huur voor 2-8 personen. Familiepark met subtropisch zwembad en grote recreatieplas met strand.

Deze Oostappen Vakantiepark Hengelhoef Houthalen-Helchteren Van Craenwick Appartementen 8-personen zijn ruim van opzet en gelegen vlakbij de speeltuin. Het appartement heeft een leuk ingerichte woonkamer met zit- en eethoek, de keuken is voorzien van een magnetron, koelkast en koffiezetapparaat. Er is een badkamer met toilet, douche en wastafel. Er zijn vier slaapkamers aanwezig, waarvan 2 slaapkamers met twee 2 bedden en een slaapkamer met 2 stapelbedden. Dit appartement is voorzien van centrale verwarming en buiten kunt u gebruik maken van tuinmeubilair. U kunt voor de kleintjes een kinderbed -stoel -box en -badje huren.
Er zijn verschillende types vakantiewoningen op dit vakantiepark. Kijk u een op de site voor eventueel andere types.

Op het park

Op dit Oostappen Vakantiepark Hengelhoef in Houthalen-Helchteren kunt u en uw familie als gast van de Oostappen Vakantiepark Hengelhoef Houthalen-Helchteren Van Craenwick Appartementen 8-personen gebruik maken van de vele activiteiten op dit park. Lekker genieten in het subtropische zwembad met verschillende glijbanen, wildwaterbaan, whirlpool, sauna en peuter- en kleuterbad. Er is een midgetgolfbaan, tafeltennis, springkussen, beachvolleybal, basket- en voetbalveld. Mocht het heerlijk weer zijn dan is het prima vertoeven aan de prachtige waterplas met zandstrand. Ook binnen zijn er diverse faciliteiten zoals een indoor speeltuin, amusementshal en biljart. In de overdekte plaza kunt u bij de ijssalon een lekker ijsje halen, en voor een snelle hap is er een snackbar en natuurlijk heerlijk dineren in het parkrestaurant is ook een optie. Er is in de schoolvakanties een animatieteam aanwezig.

Mogelijkheden in de omgeving van het vakantiepark

Lekker een fietstocht maken met de hele familie, dat kan, op het park kunt u fietsen huren en een tocht maken door de bosrijke omgeving en het natuurreservaat Tenhaagdoornheide, er zijn ook wandelroutes uitgezet. Een dagje naar een pretpark? Voor de kleintjes is indoor Plopsaland in Hasselt een aanrader, maar ook familiepretpark Bobbejaanland is vlakbij. Een dag de historische stad Antwerpen ontdekken is beslist de moeite waard!

Met de hele familie genieten van een heerlijke vakantie in dit ruime Oostappen Vakantiepark Hengelhoef Houthalen-Helchteren Van Craenwick Appartement 8 personen.
Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op Vakantiepark Hengelhoef in Houthalen-Helchteren in Belgisch Limburg, België. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht