Vakantiehuis Houthalen-Helchteren: Laambeek Mobilhome 4-personen

Plaats
Belgisch Limburg ( Houthalen-Helchteren ), Vakantiehuizen België
Park
Oostappen Vakantiepark Hengelhoef Belgisch Limburg België
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Luxe 4-pers. Mobilhome type Laambeek op Oostappen Vakantiepark Hengelhoef in Belgisch Limburg, België.

Net over de grens in Belgisch Limburg op het fantastische vakantiepark Hengelhoef in Houthalen-Helchteren vakantiewoningen te huur voor 2-8 personen. Familiepark met subtropisch zwembad en grote recreatieplas met strand.

Deze Oostappen Vakantiepark Hengelhoef Laambeek Mobilhome 4-personen is voorzien van gezellige woonkamer met TV en kachel, in de keuken is een koelkast, magnetron en koffiezetapparaat. Deze mobilhome heeft 2 slaapkamers, badkamer met douche, toilet en wastafel. Voor buiten zijn er een aantal mobilhomes die zijn voorzien van een overdekt terras en natuurlijk is er tuinmeubilair en een parasol  aanwezig. Voor de allerkleintjes is het mogelijk een kinderstoel- box en -badje te huren.
Er zijn verschillende types Chalets op dit vakantiepark. Kijk u een op de site voor eventueel andere types.

Op het park

Op dit vakantiepark treft u een groot aantal faciliteiten aan. Als gast van de Oostappen Vakantiepark Hengelhoef Laambeek Mobilhome 4-personen zult u en uw kinderen zich prima vermaken in het  subtropisch zwembad met peuter- en kleuterbad. Lekker roetsjen van de 1.50 meter lange wildwaterbaan of de verschillende glijbanen, daarna even ontspannen in de whirlpool of de sauna. Mocht het slecht weer zijn, geen probleem, ook binnen zijn er voldoende faciliteiten zoals een indoor speeltuin, biljart en amusementshal. In de overdekte plaza zijn diverse terrassen, hier u kunt een lekker ijsje halen bij de ijssalon, of uit eten in het restaurant. Buiten is er ook voldoende te beleven zoals een springkussen, midgetgolf, beachvolleybal, basket- en voetbalveld. In het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig. En tot slot ligt Vakantiepark Hengelhoef aan een fraaie waterplas met zandstrand.

Mogelijkheden in de omgeving

Dit vakantiepark ligt midden in een bosachtige omgeving vlakbij natuurreservaat Tenhaagdoornheide, u kunt een wandeling maken maar op het park zijn ook fietsen te huur. Een dagje uit? Familiepretpark Bobbejaanland is vlakbij, en voor de allerkleinsten is indoor Plopsaland in Hasselt erg leuk! Lekker shoppen in de historische stad Antwerpen is ook de moeite waard!

Dit gezellige Oostappen Vakantiepark Hengelhoef Laambeek Mobilhome 4-personen biedt u de mogelijkheid om heerlijk te genieten van een welverdiende vakantie.
Wij willen u graag ontvangen op dit geweldige vakantiepark Hengelhoef in Houthalen-Helchteren in Belgisch Limburg, België. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht