Vakantiehuis Houthalen-Helchteren: Chalet type Reeënchalet 6-personen

Plaats
Belgisch Limburg ( Houthalen-Helchteren ), Vakantiehuizen België
Park
Oostappen Vakantiepark Hengelhoef Belgisch Limburg België
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Prachtig 6-pers. Chalet type Reeënchalet op Oostappen Vakantiepark Hengelhoef in Belgisch Limburg, België.

Net over de grens in Belgisch Limburg op het fantastische vakantiepark Hengelhoef in Houthalen-Helchteren vakantiewoningen te huur voor 2-8 personen. Familiepark met subtropisch zwembad en grote recreatieplas met strand.

Dit ruime Oostappen Vakantiepark Hengelhoef Chalet type Reeënchalet voor 6-personen heeft een zit- en eetgedeelte met TV. De open keuken heeft een 4 pits gasstel, koelkast en koffiezetapparaat. Er zijn 3 slaapkamers, badkamer met douche, toilet en wastafel. Voor buiten is er tuinmeubilair en een parasol aanwezig.
Er zijn verschillende types chalets op dit vakantiepark. Kijk u een op de site voor eventueel andere types.

Op het park

Als gast in dit Oostappen Vakantiepark Hengelhoef Chalet type Reeënchalet voor 6-personen zult u zich niet vervelen. Er is veel te beleven zoals het prachtige subtropische zwembad met wildwaterbaan, glijbanen, sauna en whirlpool. Mocht het weer eventjes niet meezitten dan is er binnen een indoorspeeltuin, amusementshal en biljart. De buitenactiviteiten zijn bijna teveel om op te noemen, zo is er een basketbal en volleybalveld, tafeltennis, springkussen, midgetgolf, jeu de boules en een voetbalveld. In de grote visvijver kunt u lekker ontspannen een hengeltje uitgooien. In de schoolvakanties is er een animatieteam aanwezig. Een avondje even niet koken? In de overdekte Plaza kunt u lekker dineren of even een snelle hap halen.

Mogelijkheden in de omgeving

Dit vakantiepark ligt midden in de natuur vlakbij drie natuurreservaten, u kunt op het park fietsen huren om de omgeving te ontdekken, of een flinke wandeltocht maken. Een dagje uit, pretpark Bobbejaanland is vlakbij, een ook een bezoek aan de historisch stad Antwerpen is de moeite waard!

Dit gezellige Oostappen Vakantiepark Hengelhoef Chalet type Reeënchalet voor 6-personen biedt u de mogelijkheid om de dagelijkse drukte achter u te laten en lekker te genieten.
Wij nodigen u daarom van harte uit voor een heerlijke vakantie op dit fantastische vakantiepark Hengelhoef in Houthalen-Helchteren in Belgisch Limburg, België. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht