Vakantiehuis Heimbach: Villa type Rursee Comfort 6-personen

Plaats
Eifel (Heimbach), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiehuis, Heimbach, Eifel, Duitsland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Villa voor 6 personen te huur op Dormio Resort Eifeler Tor in Heimbach, Eifel, Duitsland.

Vlakbij het Nationaal Park Eifel vakantiewoningen voor 2 tot 10-personen te huur op Dormio Resort Eifeler Tor in Heimbach, Eifel, Duitsland. Vakantieresort met binnen- en buiten zwembad en kinderanimatie.

Deze Dormio Resort Eifeler Tor Villa type Rursee Comfort 6-personen heeft een ruime woonkamer met zit- en eethoek. In de keuken een combimagnetron, vaatwasmachine, broodrooster, Senseo en waterkoker.  Badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Er zijn in deze twee-onder-één-kap woning 3 slaapkamers waarvan één met extra TV. De tweede badkamer is op de eerste verdieping en heeft een ligbad, douche, wastafel en toilet. Terras, met tuinmeubilair, parasol, en prachtig uitzicht op het heuvelachtige landschap.

Faciliteiten op Dormio Resort Eifeler Tor

Op deze prachtige locatie zult u genieten van een top vakantie. U kunt lekker zwemmen en zonnen bij het buiten zwembad en als het te koud is in het verwarmde binnenzwembad. Ook voor de kinderen is er van alles te beleven, voor de kleintjes is er de Mio Kids Club en voor de oudere jeugd het Fun & Active programma. Er is altijd wel iets te doen op dit park bijvoorbeeld bij buitenspeeltuin, de reuzetrampoline, tafeltennistafel, voetbalkooi of kabelbaan. Ook horecagelegenheden voldoen, kiezen we voor een Wiener schnitzel bij het gezellige Heimbacher Brauhasu of gaan we voor een pastagerecht bij Casa Ruscello? Voor een snelle hap kunt u terecht bij de snackbar. Verder op dit resort is er nog een kookstudio, reuzen schaakspel en dambord, supermarkt en souvenirwinkel om iets leuks voor thuis mee te nemen.

Uitstapjes in de omgeving van dit Resort in de Eifel

In de omgeving van het park kunt u als gast van deze Dormio Resort Eifeler Tor Villa type Rursee Comfort 6-personen kiezen uit leuke uitstapjes. Er zijn prachtige wandel- of fietstochten te maken in de Eifel en ontdek de gezellige stadjes en dorpjes met de typische Duitse vakwerkhuizen. Mountainbikes en fietsen zijn bij de parkreceptie te huur.   
Direct naast het resort is de Rursee, hier ook mogelijkheden voor een heerlijke frisse duik op een hete zomerdag. 
Vraagt u bij de receptie naar mooie fietsroutes en informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

U kunt in deze Dormio Resort Eifeler Tor Villa type Rursee Comfort 6-personen genieten van een welverdiende relaxte vakantie in het Duitse Eifelgebied. Wij verwelkomen u graag. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht