Vakantiehuis Heimbach: Villa type Chiemsee Comfort 8-personen

Plaats
Eifel (Heimbach), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiehuis, Heimbach, Eifel, Duitsland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Ruime villa voor 8 personen te huur op Dormio Resort Eifeler Tor in Heimbach, Eifel, Duitsland.

Vlakbij het Nationaal Park Eifel vakantiewoningen te huur voor 2 tot 10-personen op Dormio Resort Eifeler Tor in Heimbach, Eifel, Duitsland. Vakantieresort met binnen- en buiten zwembad en kinderanimatie. 

Deze luxe Domio Resort Eifeler Tor Villa type Chiemsee Comfort 8-personen heeft 3 verdiepingen, in het souterrain zijn twee 2 pers. slaapkamers en badkamer met  ligbad, douche, wastafel en apart toilet. Vanuit het souterrain toegang naar het terras met uitzicht op de prachtige natuur.
Op de begane grond een gezellig ingerichte woonkamer met TV en toegang tot het grote balkon met terrasmeubilair. De keuken is voorzien van combimagnetron, afwasmachine, broodrooster, Senseo en filterkoffiezetapparaat en waterkoker. Apart toilet. Op de eerste etage nog twee 2 pers. slaapkamers en badkamer met douche, wastafel en toilet. Het gebruik van WiFi is gratis. De villa's zijn op een helling gebouwd en daardoor minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Wat is er te doen op Dormio Resort Eifeler Tor

Op deze prachtige locatie in het heuvelachtige gebied van de Eifel zult u genieten van een top vakantie. U kunt lekker zwemmen en zonnen bij het buitenzwembad, of als het iets te koud is bij het verwarmde binnenzwembad. Er is altijd wel iets te doen op dit park want het Fun & entertainment team organiseert leuke sport-, spel- en wateractiviteiten. De kinderen kunnen zich prima vermaken in de speeltuinen, ook binnen is er een gave speeltuin, en de oudere jeugd heeft de mogelijkheid om zich met de spannende VR lasergame te vermaken. Verder is er nog een kabelbaan, tafeltennistafel, reuzen trampoline en grote voetbalkooi. Het animatieteam verzorgt ook thema- en bingoavonden. Er zijn meerdere horecagelegenheden op het park zoals het Heimbacher Brauhaus waar je op het terras lekker kan borrelen of restaurant Casa Ruscelle voor een overheerlijke pizza.  Geen zin aan koken? Voor een snelle hap kunt u terecht bij de snackbar. Verder op deze camping is er nog een groot dambord, XXL schaakspel, supermarkt en souvenirwinkel.

Uitstapjes in de omgeving

In de omgeving van het resort kunt u als gast van deze Domio Resort Eifeler Tor Villa type Chiemsee Comfort 8-personen kiezen uit leuke uitstapjes. Als u van avontuur houdt kunt u ook prachtige wandel- of fietstochten maken. Fietsen en mountainbikes zijn bij de parkreceptie te huur. Ontdek het heuvelachtige landschap met de gezellige historische Duitse dorpjes met de bekende vakwerkhuizen. Vraagt u bij de receptie naar mooie fietsroutes en informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

U kunt in deze Domio Resort Eifeler Tor Villa type Chiemsee Comfort 8-personen met de hele familie prachtige herinneren maken van een super vakantie in de Duitse Eifel. U bent van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht