Vakantiehuis Heimbach: Appartement type Fleesensee Luxe 4-personen

Plaats
Eifel (Heimbach), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiehuis, Heimbach, Eifel, Duitsland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Luxe appartement te huur voor 4 personen op Dormio Resort Eifeler Tor in Heimbach, Eifel, Duitsland.

Vlakbij het Nationaal Park Eifel vakantiewoningen voor 2 tot 10-personen te huur op Dormio Resort Eifeler Tor in Heimbach, Eifel, Duitsland. Vakantieresort met binnen- en buiten zwembad en kinderanimatie.

Dit modern ingerichte Dormio Resort Eifeler Tor appartement type Fleesensee Luxe 4-personen is geschikt voor 4 personen heeft 2 verdiepingen. Op de begane grond het woongedeelte met zit- en eethoek en open keuken. De keuken heeft een combimagnetron en vaatwasser. Apart toilet. Buiten een balkon met terrasmeubilair en prachtig uitzicht!
Op de eerste etage zijn twee 2-persoons slaapkamers, apart toilet en luxe badkamer met bubbelbad, sauna, douche en wastafel.

Dormio Resort Eifeler Tor in Heimbach

Als gast van dit Dormio Resort Eifeler Tor appartement type Fleesensee Luxe 4-personen kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten. Er zijn diverse horeca gelegenheden zoals het gezellige Heimbacher Brauhaus voor een overheerlijke schnitzel of een lekker pizza bij Casa Ruscello. Voor de kleintjes is er de Mio Kids Club en de oudere jeugd kan zich vermaken met het Fun & Active programma of met de spannende VR-lasergame. Ook zijn er regelmatig leuke thema- en bingoavonden. 
Er zijn verschillende speeltoestellen in de buitenspeeltuin, een reuzetrampoline, pingpongtafel, voetbalkooi en kabelbaan. Lekker zwemmen en zonnen bij het buitenzwembad en als het iets te koud is, is het verwarmde binnenzwembad een optie. Verder op het park ook een Jeu de Boulesbaan, groot dambord en XXL schaakspel, snackbar, kookstudio voor een kookworkshop, supermarkt en souvenirwinkel.

In de omgeving van dit vakantiepark in de Eifel

Er is voldoende te beleven in de naaste omgeving, dit resort ligt naast het Nationaal Park Eifel en bij de Rursee. In de zomer kan bij het natuurzwembad Eschauel met zandstrand een heerlijke duik worden genomen. De omgeving leent zich ook uitstekend voor prachtige wandel- en fietstochten, fietsen en mountainbikes zijn bij de parkreceptie te huur. Ontdek de prachtige stadjes met de Duitse vakwerkhuizen en het heuvelachtige landschap, bezoek ook één van de burchten in de buurt.

In dit Dormio Resort Eifeler Tor appartement type Fleesensee Luxe 4-personen in de Duitse Eifel kunt u genieten van een heerlijke vakantie in Duitsland. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht