Vakantiehuis Hechtel-Eksel: Bungalow type 6-personen

Plaats
Belgisch Limburg (Hechtel-Eksel Belgie), Vakantiehuizen België
Park
Vakantiehuis huren in Hechtel-Eksel, Limburg, Belgie
Personen
Maximaal 6
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Ruime bungalow voor 6 personen Roompot Park Eksel in Hechtel-Eksel, Limburg, België.

In de bossen en vlakbij Nationaal Park Bosland gelegen vakantiewoningen van 2 tot 16 personen op Roompot Park Eksel in Limburg, België. Kleinschalig vakantiepark met kinderanimatie en fietsverhuur.

Deze geschakelde Roompot Park Eksel Bungalow type 6-personen heeft in de woonkamer een tv en eethoek en de open keuken is voorzien van een combimagnetron, afwasmachine, waterkoker en koffiecupapparaat. Ook op de begane grond een 2-persoons slaapkamer en badkamer met toilet, wastafel en douche. Op de 1ste verdieping twee 2-persoons slaapkamers. Wifi is gratis. Buiten op het terras kunt u gebruik maken van tuinmeubilair en een parasol.

Wat is er te doen op dit vakantiepark in Belgisch Limburg

Natuurlijk wilt u genieten van een heerlijke vakantie, in deze Roompot Park Eksel Bungalow type 6-personen gaat dit zeker lukken. Ovenverse broodjes kunt u halen bij de broodjesservice en als u een dagje geen zin aan koken heeft, geen probleem u kunt heerlijk eten in het restaurant op het park. De kinderen zullen zich prima vermaken bij de Kids Club of in de
binnen- of buitenspeeltuin, als het lekker warm is in de waterspeeltuin. Bij het service point op het park is de minimarkt waar u de laatste vergeten boodschappen kunt halen. Een potje Jeu de boules of padel spelen kan ook. Er zijn fietsen (ook elektrische) te huur op het park.

Uitstapjes in de omgeving van dit Roompot Park Eksel

Met z'n allen er heerlijk op uit. Vlakbij ligt het Nationaal Park Bosland, hier kunt u lekker wandelen of  fietsen. Bezoek het natuurpark De IJzeren man, voor de kinderen is daar van alles te beleven zoals zwemmen, naar de kinderboerderij of spelen in de binnen- of buitenspeeltuin. Een dagje naar De Efteling in Hilvarenbeek is natuurlijk het einde, maar ook in het openluchtmuseum Bokrijk in Gent is er voor iedereen wel iets te vinden. Kortom niemand hoeft zich te vervelen in deze prachtige omgeving.

Geniet van een heerlijke welverdiende vakantie in deze Roompot Park Eksel Bungalow type 6-personen. Wij verwelkomen u graag op dit prachtige vakantiepark net over de grens in België. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht