Vakantiehuis Hechtel-Eksel: Bungalow type 4-personen

Plaats
Belgisch Limburg (Hechtel-Eksel Belgie), Vakantiehuizen België
Park
Vakantiehuis huren in Hechtel-Eksel, Limburg, Belgie
Personen
Maximaal 4
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Geschakelde bungalow voor 4 personen op Roompot Park Eksel in Hechtel-Eksel, Limburg, België.

In de bossen en vlakbij Nationaal Park Bosland gelegen vakantiewoningen van 2 tot 16 personen op Roompot Park Eksel in Limburg, België. Kleinschalig vakantiepark met kinderanimatie en fietsverhuur.

Deze Roompot Park Eksel Bungalow type 4-personen is geschikt voor 4 volwassenen. De woonkamer heeft een zit- en eethoek met TV. De open keuken is voorzien van een afwasmachine, combimagnetron, waterkoker en koffiecupmachine. Op de begane grond een 2-pers. slaapkamer en badkamer met wastafel, douche en toilet. Op de verdieping een ruime vide met twee 1-persoonsbedden. Terras met tuinmeubilair en parasol. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

Op dit Roompot Park Eksel

Volop genieten van een heerlijke vakantie? Dat kan in deze Roompot Park Eksel Bungalow type 4-personen, de bungalow ligt midden in een bosrijke omgeving. OP het park is een  restaurant voor als u even geen zin aan koken heeft. Verse croissantjes voor het ontbijt kunnen bij de broodjesservice worden besteld. De kinderen zullen zich prima vermaken bij de Kids Club of in de indoor- of buitenspeeltuin. Bij het servicepoint op het park is de minimarkt waar u de laatste vergeten boodschappen kunt halen. Een potje Jeu de boules of padel is ook een optie.

De omgeving van dit vakantiepark Roompot Park Eksel

Wat is er allemaal te beleven in de omgeving? Eigenlijk teveel om op te noemen. Het park ligt vlakbij het Nationaal Park Bosland waar prachtige fiets- en wandelroutes zijn. Zelfs boven de boomtoppen is een fietspad. Bezoek het openluchtmuseum Bokrijk in Genk en ga terug in de tijd. De kinderen vinden een dagje naar De IJzeren Man vet gaaf, je kunt er zwemmen, er is een binnen- en buitenspeeltuin en een kinderboerderij. Ook een dagje naar De Efteling in Hilvarenbeek is zeker de moeite waard daar is werkelijk van alles te doen. Kortom er zijn voldoende mogelijkheden in dit prachtige landschap. 

Samen genieten van de rust en ruimte in deze Roompot Park Eksel Bungalow type 4-personen en kom uitgerust terug van uw vakantie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit prachtige vakantiepark in het Belgische Limburg. We heten u van harte welkom, tot ziens!

Ga terug naar overzicht