Vakantiehuis Hechtel-Eksel: Bungalow type 2-personen

Plaats
Belgisch Limburg (Hechtel-Eksel Belgie), Vakantiehuizen België
Park
Vakantiehuis huren in Hechtel-Eksel, Limburg, Belgie
Personen
Maximaal 2
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Knusse bungalow voor 2 personen op Roompot Park Eksel Hechtel-Eksel Limburg, België.

In de bossen en vlakbij Nationaal Park Bosland gelegen vakantiewoningen van 2 tot 16 personen op Roompot Park Eksel in Limburg, België. Kleinschalig vakantiepark met kinderanimatie en fietsverhuur.

Deze geschakelde Roompot Park Eksel Bungalow type 2-personen heeft een gezellige uitstraling met in de woonkamer een tv. Eethoek bij de open keuken met afwasmachine, combimagnetron, koffiecupmachine en een waterkoker. Slaapkamer met boxspring bedden. Badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche. Buiten is het heerlijk genieten op het terras met tuinmeubilair en parasol. Het gebruik van WiFi is gratis.

Faciliteiten op het vakantiepark in Limburg (B)

Als gast in deze Roompot Park Eksel Bungalow type 2-personen kunt u volop genieten van de prachtige natuur in deze Limburgse regio. Op het park is een restaurant en een broodjesservice voor lekkere croissants voor uw ontbijt. Verder op het park een service point, minimarkt, Jeu de boules- en padelbaan. Voor de kinderen is er een Kids Club, indoor- en buitenspeeltuin. Als het wam is kan er lekker gespetterd worden in de waterspeeltuin.

De omgeving van dit Roompot Park Eksel

Op dit mooie familiepark heeft u alle tijd om lekker te ontspannen en te genieten van al het natuurschoon in de omgeving. Er zijn voldoende mogelijkheden voor het maken van wandelingen en fietstochten in het Nationaal Park Bosland, u kunt fietsen, ook elektrische, huren op het park. Zelfs fietsen tussen de boomtoppen is een optie. De kinderen zult u een plezier doen met een dagje naar De IJzeren Man in Weert, een natuurpark met binnen- en buitenspeeltuin, kinderboerderij, zwembad  en natuurmuseum. Ook een dagje naar De Efteling in Hilvarenbeek zal zeker in de smaak vallen. En in het Openluchtmuseum Bokrijk in Genk is er voor iedereen wel iets te beleven.

In deze Roompot Park Eksel Bungalow type 2-personen gaat u zeker genieten van al het moois wat Belgisch Limburg te bieden heeft. Wij nodigen u daarom van harte uit voor een heerlijke vakantie. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht