Vakantiehuis Grund: Appartement type 4-personen

Plaats
Luxemburg (Luxemburg), Vakantiehuizen Luxemburg
Park
Vakantiewoning huren in Grund, Luxemburg
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Informatie en reserveer

Prachtig vakantiehuis Twin Cottage te huur voor 4 personen in Grund, Luxemburg.

Vakantiehuis voor 4-personen te huur in het centrum van Luxemburg. Stijlvol ingericht appartement met ideale ligging en van alle gemakken voorzien.

Dit Vakantiehuis Twin Cottage Appartement type 4-personen heeft een knus ingerichte woonkamer met zit- en eethoek en open haard. Moderne keuken met afwasmachine, koelkast, oven en waterkoker. Toilet. Twee slaapkamers. Twee badkamers met wastafel, douche en ligbad. Toegang tot patio met tuinmeubilair. U kunt gratis gebruik maken van WiFi.

Het vakantiehuis Twin Cottage

Dit vakantiehuis ligt op loopafstand van het oude centrum van Luxemburg, een ideale locatie voor een citytrip. Het appartement is prachtig ingericht met oog voor detail. Parkeren kan gratis in de nabijgelegen parkeergarage. Op loopafstand van de stadsparken en dichtbij een gezellig horecaplein met leuke barretjes en restaurantjes.

Uitstapjes in de stad Luxemburg

In de omgeving kunt u als gast van dit Vakantiehuis Twin Cottage Appartement type 4-personen genieten van het stadsleven in Luxemburg. Bezoek de prachtige kathedraal Notre-Dame, maar ook de verschillende musea zijn de moeite waard. Bekijk de ondergrondse galerijen, de kazematten of het groothertogelijk paleis dat alleen in de zomer is opengesteld is voor publiek. Met de hop on hop off bus zijn alle bezienswaardigheden in de stad makkelijk te bereiken.

U kunt tijdens een verblijf in dit Vakantiehuis Twin Cottage Appartement type 4-personen genieten van een heerlijke stedentrip in Luxemburg! Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht