Vakantiehuis Enscherange: Stacaravan type Skye 6-personen

Plaats
Luxemburg (Enscherange), Vakantiehuizen Luxemburg
Park
Vakantiewoningen huren in Enscherange, Luxemburg
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Informatie en reserveer

Ruime stacaravan voor 6 personen te huur op Camping Val d'Or in Enscheranger, Luxemburg

Middenin de Luxemburgse Ardennen vakantiewoningen voor 2 tot 6-personen te huur op Camping Val d'Or in Enscherange, Luxemburg. Kindvriendelijke familiecamping.

Deze Camping Val d'Or Stacaravan type Skye 6-personen beschikt over een knus ingerichte woonkamer. In de keuken is een koffiezetapparaat, koelkast en magnetron. Drie slaapkamers waarvan één met stapelbed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair en parasol. U kunt gratis gebruik maken van WiFi.

Faciliteiten op Camping Val d'Or in Enscherange

Deze camping is prachtig mooi gelegen in de Luxemburgse Ardennen en door de camping stroomt het kleine riviertje 'de Clèrve', hier kunnen de kinderen heerlijk spelen en is er een waterspeeltuin maar ook speeltoestellen, een klimrek en glijbaan. Het animatieteam organiseert in de schoolvakanties leuke sport- en spelactiviteiten zoals een potje tafeltennis of voetbal. Op de camping kunt u ontbijten, lunchen of dineren in de bistro. In de kantine haalt u elke ochtend de versgebakken broodjes voor het ontbijt.

Uitstapjes in de omgeving van het park

In de omgeving van het park kunt u als gast van deze Camping Val d'Or Stacaravan type Skye 6-personen kiezen uit voldoende leuke uitstapjes. Geniet van de rust en de ruimte in de prachtige natuur. Er worden ook wandeluitstapjes naar mooie uitzichtpunten in de omgeving georganiseerd. Bezoek de prachtige stad Luxemburg of het oudste stadje van Luxemburg Echternach. Ook de fantastische fototentoonstelling The Familie of Men in Clervaux is zeker de moeite waard!
Vraag even bij de receptie op de camping naar meer informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

U kunt tijdens een verblijf in deze gezellige Camping Val d'Or Stacaravan type Skye 6-personen genieten van de rust en ruimte in de prachtige natuur van Luxemburg! Wij verwelkomen u graag!

Ga terug naar overzicht