Vakantiehuis Enscherange: Stacaravan type Aqua 6-personen

Plaats
Luxemburg (Enscherange), Vakantiehuizen Luxemburg
Park
Vakantiewoningen huren in Enscherange, Luxemburg
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Informatie en reserveer

Stacaravan voor 6 personen te huur op Camping Val d'Or in Enscherange, Luxemburg.

Midden in de Luxemburgse Ardennen vakantiewoningen voor 2 tot 6-personen te huur op Camping Val d'Or in Enscherange, Luxemburg. Kindvriendelijke familiecamping.

Deze Camping Val d'Or Enscherange Stacaravan type Aqua 6-personen beschikt over een gezellige woonkamer. De keuken is voorzien van een koelkast, magnetron en koffiezetapparaat. Drie slaapkamers waarvan één met stapelbed. Apart toilet. Twee badkamers douche en wastafel. Terras voorzien van tuinmeubilair. In dit chalet zijn huisdieren toegestaan en het gebruik van WiFi is gratis.

Camping Val d'Or in de Ardennen

Het park ligt op een prachtige locatie aan het riviertje 'De Clèrve'. Hiervoor is het voor kinderen een speelparadijs met direct aan het water een waterspeelplaats. Verder zijn er nog speeltoestellen, een tafeltennistafel, glijbaan en klimrek. Het park beschikt over een eigen bistro voor ontbijt, lunch en diner.  Het animatieteam organiseert leuke sport- en spelactiviteiten voor alle leeftijden in de vakantieperiodes.

De omgeving van de camping

Als gast van deze Camping Val d 'Or Enscherange Stacaravan type Aqua 6-personen zijn er leuke uitstapjes te maken. Deze camping ligt in het midden van de Luxemburgse Ardennen met meerdere natuurparken. Hier kunt u heerlijk wandelen of een prachtige fietstocht maken. Bezoek de oudste stad van Luxemburg, Echternach. De stad Luxemburg heeft vele bezienswaardigheden en musea en is zeker ook de moeite waard! Bij de receptie vindt u informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

In deze Camping Val d'Or Enscherange Stacaravan type Aqua 6-personen kunt u genieten van de rust en ruimte midden in de natuur van het prachtige Luxemburg. Wij heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht