Vakantiehuis Dochamps: Stacaravan type Fiji 4-personen

Plaats
Ardennen (Dochamps), Vakantiehuizen België
Park
Vakantiewoningen huren in Dochamps, Ardennen, België
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Informatie en reserveer

Gezellige stacaravan voor 4 personen te huur op Camping Petit Suisse in Dochamps, Ardennen, België.

Midden in de Belgische Ardennen vakantiewoningen voor 2 tot 10-personen te huur op Camping Petit Suisse, Dochamps, Ardennen, België. Familiecamping met verwarmd buitenzwembad en kinderanimatie.

Deze vrijstaande Camping Petit Suisse Stacaravan type Fiji 4-personen beschikt over een woonkamer met flatscreen TV en open keuken met magnetron, koffiezetapparaat en koelkast. Twee slaapkamers waarvan één met een extra hoogslaper voor een kind. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras voorzien van tuinmeubilair en parasol.

Camping Petit Suisse

De camping ligt 500 meter hoog en heeft een prachtig uitzicht over het dal. De kinderen zullen zich niet vervelen, er is een speeltuin en in de schoolvakantie organiseert het animatieteam leuke activiteiten en knutselochtenden. Er is een verwarmd buitenzwembad met apart kinderbad. Via de receptie kunnen er allerlei buitensporten georganiseerd worden zoals kanoën, mountainbiken, raften of abseilen. Ook een balletje slaan op de tennisbaan behoort tot de mogelijkheden. Lekker eten kan in het restaurant met buitenterras en in het hoogseizoen is er een snackkar voor overheerlijke snacks. De dagelijkse boodschappen en de verse broodjes voor het ontbijt kunt u halen in de supermarkt.
Camping Petit Suisse beschikt over meerdere type chalets, mobilhomes stacaravans. Kijk even op de site voor meer informatie, prijzen en speciale aanbiedingen.

De omgeving van de camping

Als gast van deze Camping Petit Suisse Stacaravan type Fiji 4-personen kunt u kiezen uit tal van mogelijkheden, de camping is centraal gelegen in het hart van de Belgische Ardennen dus u kunt alle kanten op. De omgeving leent zich uitstekend voor prachtige wandelingen of mountainbiketochten. Bezoek de leuke brocante marktjes in de omgeving, maar ook Spa, de watervallen van Coo of de grotten van Han zijn de moeite waard. Bij de receptie vindt u informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

In deze gezellige Camping Petit Suisse Stacaravan type Fiji 4-personen kunt u genieten van een heerlijke vakantie midden in de Belgische Ardennen. Wij heten u van harte welkom, tot ziens!

Ga terug naar overzicht