Vakantiehuis Dochamps: Chalet type Fins 6-personen

Plaats
Ardennen (Dochamps), Vakantiehuizen België
Park
Vakantiewoningen huren in Dochamps, Ardennen, België
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Informatie en reserveer

Luxe chalet voor 6 personen te huur op Camping Petit Suisse in Dochamps, Ardennen, België.

Midden in de Belgische Ardennen vakantiewoningen voor 2 tot 10-personen te huur op Camping Petit Suisse, Dochamps, Ardennen, België. Familiecamping met verwarmd buitenzwembad en kinderanimatie.

Dit vrijstaande Camping Petit Suisse Chalet type Fins 6-personen beschikt over een knus ingerichte woonkamer met flatscreen TV. In de keuken een magnetron, koffiezetapparaat en koelkast. Twee slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair.

Op Camping Petit Suisse in de Ardennen

Deze camping heeft een prachtige locatie op 500 meter hoogte met een prachtig uitzicht. De camping beschikt over een verwarmd buitenzwembad met glijbaantje en peuterbad. De kinderen vermaken zich prima in de speeltuin, bij de tafeltennistafel of bij de activiteiten die het animatieteam organiseert zoals leuke knutselochtenden of sportactiviteiten.(schoolvakanties) Op de tennisbaan kan een balletje worden geslagen. Bij het restaurant met terras kunt u heerlijk lunchen of dineren en in het hoogseizoen kunt u voor en heerlijk frietje terecht bij de snackkar op de camping. Uw vers gebakken croissantjes haalt u bij supermarkt.

Uitstapjes in de omgeving van de camping

In de omgeving van de camping kunt u als gast van deze Camping Petit Suisse Chalet type Fins 6-personen kiezen uit voldoende leuke uitstapjes. De centrale ligging biedt veel mogelijkheden zoals een dagje Spa, de watervallen van Coo of naar de grotten van Han. Maar ook fijne wandeltochten in deze prachtige omgeving is een optie. Via de receptie zijn verschillende buitensporten te reserveren zoals raften, abseilen, kanoën, of mountainbiken.  
Bij de receptie kunt u vragen naar mooie wandel- en fietsroutes en informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

U kunt in dit gezellige Camping Petit Suisse Chalet type Fins 6-personen genieten van een super verblijf middenin de prachtige Belgische Ardennen. Wij heten u van harte welkom, tot ziens!

Ga terug naar overzicht