Vakantiehuis Coex: Safaritent type Loubine 5-personen

Plaats
Pays de la Loire Vendée (Coex), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiehuis huren in Coex Vendee Frankrijk
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Safaritent voor 5 personen te huur op RCN Camping la Ferme du Latois in Coex, Vendee, Frankrijk.

Vlakbij zee gelegen vakantiewoningen te huur voor 2 tot 6-personen op RCN Camping la Ferme du Latois Coex Vendee Frankrijk. Familiecamping met verwarmd zwembad, glijbanen en vismeren.

Deze RCN Camping la Ferme du Latois Coex Safaritent type Loubine 5-personen heeft een gezellige houten eettafel en koelkast met vriesvak, magnetron, waterkoker en een Nespresso apparaat. Twee slaapruimtes waarvan één is voorzien van een 1-pers bed en een stapelbed. Badkamer met wastafel, douche en toilet. De overdekte veranda heeft een schommelbank en picknicktafel. Huisdieren zijn niet toegestaan en het gebruik van WiFi is gratis.

Faciliteiten RCN Camping la Ferme du Latois

Als gast van deze RCN Camping la Ferme du Latois Safaritent type Loubine 5-personen hoeft niemand zich te vervelen. Er is een verwarmd zwembad met twee waterglijbanen. Het (Nederlands sprekend) recreatieteam verzorgt leuke sport- en spel activiteiten, er zijn verschillende speeltoestellen, volley- en voetbalveld, Jeu de Boulesbaan en tafeltennistafels. Visliefhebbers kunnen vissen in de twee vismeren. In de bistro kan lekker geluncht of gedineerd worden en voor de snelle hap kan men bij de snackbar terecht. Verder op het park nog een campingwinkeltje en croissanterie.

In de buurt van deze camping in de Vendee

In de omgeving van het park kunt u als gast van deze RCN Camping la Ferme du Latois Safaritent type Loubine 5-personen kiezen uit leuke uitstapjes. Bezoek de gezellige badplaats Les Sables d'Olonne, of neem een kijkje bij één van de prachtige kastelen in de buurt. De omgeving leent zich ook uitstekend voor wandel- en fietstochten. Mountainbikes en fietsen zijn op de camping te huur. Bij de kinderen zal een dagje avonturenpark Le Grand Défi zeker in de smaak vallen. Vraagt u bij de receptie naar informatie over de bezienswaardigheden en wandel- en fietsroutes in de omgeving.

U kunt in deze RCN Camping la Ferme du Latois Safaritent type Loubine 5-personen genieten van een super zonvakantie aan de Franse Westkust in de Vendee. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht