Vakantiehuis Coex: Mobilhome type Pecheur 4-personen

Plaats
Pays de la Loire Vendée (Coex), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiehuis huren in Coex Vendee Frankrijk
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Luxe mobilhome voor 4 personen te huur op RCN Camping la Ferme du Latois in Coex, Vendee, Frankrijk.

Vlakbij zee gelegen vakantiewoningen te huur voor 2 tot 6-personen op RCN Camping la Ferme du Latois Coex Vendee Frankrijk. Familiecamping met verwarmd zwembad, glijbanen en vismeren.

Deze vrijstaande RCN Camping la Ferme du Latois Mobilhome type Pecheur 4-personen heeft een prachtige ligging met uitzicht op het water. In deze mobilhome een zitbank en TV met Nederlandse zenders, kookeiland met krukken om gezellig te borrelen of te eten, in de keuken een koelkast met vriesvak, afwasmachine, combimagnetron, Senseo apparaat en een waterkoker.
Twee slaapkamers waarvan één met 2-persoons bed. Badkamer met grote douchecabine, wastafel, föhn en gescheiden toiletruimte. Airco. Via de glazen schuifpui openslaande deuren toegang naar het half overdekte terras met tuinmeubilair en twee ligstoelen. Het gebruik van WiFi is gratis. Huisdieren zijn in deze mobilhome toegestaan.

RCN Camping la Ferme du Latois in Coex

Als gast van deze RCN Camping la Ferme du Latois Mobilhome type Pecheur 4-personen kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten. Voor de kinderen is er een Nederlands sprekend recreatieteam die leuke activiteiten organiseert. Er is een kinderspeelplaats, tafeltennistafel, sport- en volleybalveld en Jeu de Boulesbaan. Verwarmd zwembad met apart peuterbad en dubbele waterglijbaan. Een hengeltje uitgooien kan in één van de twee vismeren op de camping. Lekker lunchen of dineren kan bij de bistro met terras, of gezellig borrelen bij de bar. Verder op het park ook een snackbar en croissanterie.

In de omgeving van deze camping in de Vendee

Is er voldoende te beleven in de naaste omgeving van deze camping in de Vendee! De omgeving vlakbij de Atlantische Oceaan leent zich uitstekend voor prachtige wandel- en fietstochten te maken, mountainbikes en fietsen zijn op de camping te huur. Bij de kinderen zal een dagje avonturenpark Le Grand Défi vast in de smaak vallen. Ontdek de gezellige dorpjes in de buurt en hierbij mag u de gezellige badplaats Les Sables d'Olonne niet overslaan. Bezoek ook één van de prachtige kastelen in de buurt. Bij het Lac du Jaunay kan een kano worden gehuurd.

In deze RCN Camping la Ferme du Latois Mobilhome type Pecheur 4-personen in de Vendee kunt u genieten van een heerlijke zonvakantie aan de kust in Frankrijk. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht