Vakantiehuis Coex: Mobilhome type Huitre 6-personen

Plaats
Pays de la Loire Vendée (Coex), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiehuis huren in Coex Vendee Frankrijk
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Vrijstaande mobilhome voor 6 personen te huur op RCN Camping la Ferme du Latois in Coex, Vendee, Frankrijk.

Vlakbij zee gelegen vakantiewoningen te huur voor 2 tot 6-personen op RCN Camping la Ferme du Latois Coex Vendee Frankrijk. Familiecamping met verwarmd zwembad, glijbanen en vismeren.

Deze ruime RCN Camping la Ferme du Latois Mobilhome type Huitre 6-personen heeft een zithoek en eethoek. In de keuken een magnetron, grote koelkast met vriesvak, Senseo koffiezetapparaat en waterkoker. Er zijn drie slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed. Badkamer met wastafel, douche en gescheiden toiletruimte. Airco en verwarming. TV met Nederlandse zenders. Via de openslaande deuren gaat nu naar het half overdekte terras met tuinmeubilair. In deze mobilhome zijn huisdieren toegestaan en is het gebruik van WiFi gratis.

Faciliteiten op RCN Camping la Ferme du Latois in Coex

Als gast van deze RCN Camping la Ferme du Latois Mobilhome type Huitre 6-personen hoeft niemand zich te vervelen, lekker zwemmen en zonnen in het verwarmde zwembad met twee dubbele waterglijbanen en apart peuterbad. Het (Nederlands sprekend) recreatieteam verzorgt leuke sport- en spel activiteiten, er zijn meerdere speeltoestellen, tafeltennistafels, een voetbal- en volleybalveld en een Jeu de Boulesbaan. Vissen kan bij de twee vismeren. Als u van golfen houdt is er op 18 km van deze camping een 18 holes golfbaan.  
In de bistro kan lekker geluncht of gedineerd worden en voor de snelle hap kan men bij de snackbar terecht. Verder op het park nog een campingwinkeltje en croissanterie.

In de buurt van deze camping in de Vendee

In de directe omgeving zijn gezellige dorpjes te ontdekken en bezoek ook een kasteel in de buurt. De omgeving van deze camping leent zich prima om mooie fiets-of wandeltochten te maken. Fietsen en moutainbikes zijn te huur op de camping. Ook aan de kust is het goed vertoeven, bij Brétignolles-sur-Mer worden bij eb prachtige rotspartijen zichtbaar. Leuk om krabbetjes en schelpen te zoeken. Neem ook even de tijd voor een bezoek aan de gezellige badplaats Les Sables d'Olones. Vraag even bij de parkreceptie om informatie over leuke uitstapjes in de buurt.

In deze RCN Camping la Ferme du Latois Mobilhome type Huitre 6-personen in de Vendee kunt u genieten van een heerlijke vakantie in Frankrijk. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht