Vakantiehuis Bredene: Villa type Luxe 8-personen

Plaats
Kust Belgie (Oostende), Vakantiehuizen België
Park
Vakantiehuis huren in Bredene, Kust Belgie, Belgie
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Luxe vakantiewoning voor 8 personen te huur op Roompot Breeduyn Village in Bredene, Kust Belgie, Belgie.

Op korte afstand van de Noordzee vakantiewoningen voor 2 tot 8-personen te huur op het vakantiepark Roompot Breeduyn Village in Bredene, Kust Belgie, Belgie. Nieuw vakantiepark op 200 meter afstand van het strand.

Hoe geweldig zal het zijn om in deze luxe Roompot Breeduyn Village Bredene Villa type Luxe 8-personen vakantie te vieren.
De woonkamer heeft een gezellige eethoek en in de open keuken, die van alle gemakken is voorzien, een afwasmachine, combimagnetron, filterkoffiezetapparaat, Nespresso apparaat en waterkoker. Apart toilet. Slaapkamer voor 2 personen met aangrenzende badkamer met wastafel, douche en toilet. Op de eerste etage drie 2-persoons slaapkamers, badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en apart toilet. Tweede badkamer met wastafel en douche. U kunt gratis WiFi gebruiken. Huisdieren zijn is sommige villa's toegestaan. In de berging een wasmachine en wasdroger.

Over het vakantiepark Breeduyn Village in West Vlaanderen

Op korte afstand van het Belgische Noordzeestrand ligt dit vakantiepark Breeduyn Village met luxe vakantievilla's. Voor kinderen is er een speeltuin met speelschip. Voor een snelle hap kunt u bij de snackbar terecht en er is een wasserette. In de directe omgeving van dit park zijn voldoende winkeltjes en horecagelegenheden.

De omgeving van dit vakantiepark in Bredene aan de Belgische kust

U kunt als gast van deze Roompot Breeduyn Village Bredene Villa type Luxe 8-personen kiezen uit tal van mogelijkheden. De kinderen doet u een plezier met een middagje Hangtime, een groot trampoline park. Ook Sea Life in het nabij gelegen plaatsje Blankenberge is prachtig. In Oostende is het Fort Napoleon te bezichtigen en ook het historische stadje Brugge is een bezoek waard.

Wat zullen de herinneringen prachtig zijn om met de hele familie vakantie te vieren in deze Roompot Breeduyn Village Bredene Villa type Luxe 8-personen. U zult er samen nog lang over napraten. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit vlakbij het strand gelegen vakantiepark. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht