Vakantiehuis Bredene: Villa type Luxe 4-personen

Plaats
Kust Belgie (Oostende), Vakantiehuizen België
Park
Vakantiehuis huren in Bredene, Kust Belgie, Belgie
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Luxe vakantiewoning voor 4 personen te huur op Roompot Breeduyn Village in Bredene, Kust Belgie, Belgie.

Op korte afstand van de Noordzee vakantiewoningen voor 2 tot 8-personen te huur op het vakantiepark Roompot Breeduyn Village in Bredene, Kust Belgie, Belgie. Nieuw vakantiepark op 200 meter afstand van het strand.

Deze luxe Roompot Breeduyn Village Bredene Villa type Luxe 4-personen heeft een gezellige woonkamer met toegang tot het terras met tuinmeubelen en ligbedden. De keuken is volledig ingericht en voorzien van een combimagnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat (Nespresso en filter) en waterkoker. Apart toilet. Er zijn twee 2-persoons slaapkamers op de 1ste etage met elk een badkamer met wastafel en douche. Ook op deze etage een apart toilet. Verder een wasmachine en wasdroger. Bij de villa is er parkeermogelijkheid voor één auto. Op dit park kunt u gratis gebruik maken van WiFi. Huisdieren zijn toegestaan.

Het Bungalowpark Breeduyn Village in Bredene

Dit Vakantiepark Breeduyn met luxe vakantievilla's ligt op korte afstand van de Noordzee. Voor kinderen is er een speeltuin met speelschip, en er is een wasserette. In de snackbar op het park kunt u terecht voor een heerlijk Belgisch frietje met. In de directe omgeving van dit park zijn voldoende winkeltjes en horecagelegenheden.

De omgeving van dit vakantiepark aan de kust van België

U kunt als gast van deze Roompot Breeduyn Village Bredene Villa type Luxe 4-personen kiezen uit tal van leuke uitstapjes in de omgeving. Natuurlijk heel dichtbij het Noordzee strand, lekker zonnen, uitwaaien of schelpen zoeken. Ook heeft de Belgische kunst veel mooie wandel- en fietsroutes. In het naastgelegen Oostende kunt u het Fort Napoleon bezoeken en bij de kinderen zal een middagje Hangtime, een trampolinepark, zeker in de smaak vallen. In Blankenberge is het zee Aquarium Sea Life een optie en misschien heeft u ook nog tijd om het historische centrum van het stadje Brugge te bezoeken.

Samen genieten van de rust en ruimte in deze Roompot Breeduyn Village Bredene Villa type Luxe 4-personen en u komt uitgerust terug van uw vakantie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit nieuwe vakantiepark in Bredene aan de Belgische kust. Wij heten u van harte welkom. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht