Vakantiehuis Bredene, Villa type Comfort 6-personen

Plaats
Kust Belgie (Oostende), Vakantiehuizen België
Park
Vakantiehuis huren in Bredene, Kust Belgie, Belgie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Comfort vakantiewoning voor 6 personen te huur op Roompot Breeduyn Village in Bredene, Kust Belgie, Belgie.

Op korte afstand van de Noordzee vakantiewoningen voor 2 tot 8-personen te huur op het vakantiepark Roompot Breeduyn Village in Bredene, Kust Belgie, Belgie. Nieuw vakantiepark op 200 meter afstand van het strand.

Deze Roompot Breeduyn Village Bredene Villa Comfort 6-personen heeft een modern ingerichte woonkamer met smart TV en in de open keuken een afwasmachine, filter koffiezetapparaat, combimagnetron en waterkoker. Apart toilet. Op de begane grond een 2-persoons slaapkamer en badkamer met wastafel en douche. Apart toilet. Op de eerste etage twee 2-persoons slaapkamers en badkamer met dubbele wastafel, ligbad en toilet. Het gebruik van WiFi is gratis. In sommige van deze villa's huisdieren toegestaan.

Het vakantiepark aan de Belgische kust

Het vakantiepark ligt 200 meter afstand van het Noordzee strand en in de directe omgeving zijn er voldoende horecagelegenheden, en winkels. Op het park zelf een snackbar. Voor de kinderen is er een speeltuin.

Bredene en omgeving

Het vakantiepark ligt 200 meter vanaf het Noordzee strand, dus om lekker te zwemmen, zonnen en schelpen zoeken is deze Roompot Breeduyn Village Bredene Villa Comfort 6-personen vlakbij. Er is voldoende te beleven in de omgeving van dit vakantiepark. Bij de kinderen zal een middagje Hangtime, een groot trampolinepark, zeker in de smaak vallen, maar ook in het vlakbij gelegen Blankenberge is het Zee Aquarium Sea Life ook een leuk uitstapje. Langs de hele Belgische Noordzee kust zijn prachtige wandel- en fietsroutes en vergeet niet het historische plaatsje Brugge te bezoeken, zeer de moeite waard!

In deze Roompot Breeduyn Village Bredene Villa Comfort 6-personen zult u heerlijk genieten van uw vakantie aan de Belgische Noordzee kust. We zien u graag als gast op dit vakantiepark. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht