Vakantiehuis Bourg d'Oisans: Mobilhome type Goléon 4-personen

Plaats
Rhône-Alpen Isère (Bourg d'Oisans), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiehuis Bourg d'Oisans, Isere, Frankrijk
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Mobilhome voor 4 personen te huur op RCN Camping Belledonne in Bourg d'Oisans, Isere, Frankrijk.

Vakantiewoningen te huur op RCN Camping Belledonne in Bourg d'Oisans, Isere. Prachtig gelegen camping in de bergen vlakbij de Alpe d'Huez.

Deze RCN Camping Belledonne Mobilhome type Goléon 4-personen heeft twee slaapkamers waarvan één met twee persoons bed.  Ruime badkamer met wastafel, douche en apart toilet. De woonkamer heeft een zitbank en tevens eethoek met 2 stoelen. De keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, magnetron, waterkoker en Senseo. Terras, met prachtig uitzicht op de bergen, heeft vier stoelen, 2 ligstoelen en een droogrek. Huisdieren zijn toegestaan en het gebruik van WiFi is gratis.

RCN Camping Belledonne in Bourd d'Oisans

Op deze prachtige locatie in de bergen vlakbij de Alpe d'Huez zult u genieten van een top vakantie. U kunt lekker zwemmen en zonnen bij één van de twee verwarmde buitenzwembaden of genieten in de sauna. Er is altijd wel iets te doen op dit park want het (Nederlands sprekend ) animatieteam organiseert leuke sport-, spel- en wateractiviteiten. De kinderen kunnen zich prima vermaken in de speeltuinen, bij de tafeltennistafel, volleybalvelden en jeu de boulesbaan. Gezellig borrelen kan bij het café, en bij de bistro kunt u heerlijk lunchen of dineren op het terras. Geen zin aan koken? Voor een snelle hap kunt u terecht bij de snackbar. Verder op deze camping is er nog een bibliotheek, BBQ voor algemeen gebruik, en een campingwinkel.

Uitstapjes in de omgeving van deze camping vlakbij Alpe d'Huez

In de omgeving van het park kunt u als gast van deze RCN Camping Belledonne Mobilhome type Goléon 4-personen kiezen uit leuke uitstapjes. Als u van avontuur houdt, is raften een mooie uitdaging, maar u kunt ook prachtige wandel- of fietstochten maken in deze omgeving vlakbij de Alpe d'Huez. Ontdek de gezellige dorpjes in de omgeving of bezoek een Frans kasteel.  
Vraagt u bij de receptie naar mooie fietsroutes en informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

U kunt in deze RCN Camping Belledonne Mobilhome type Goléon 4-personen genieten van een super vakantie in de Franse Alpen in Bourg d'Oisans, regio Isere in Frankrijk. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht