Vakantiehuis Bourg d'Oisans: Mobilhome type Fourchu 6-personen

Plaats
Rhône-Alpen Isère (Bourg d'Oisans), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiehuis Bourg d'Oisans, Isere, Frankrijk
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Nieuwe mobilhome voor 6-personen te huur op RCN Camping Belledonne in Bourg d'Oisans, Isere, Frankrijk.

Vakantiewoningen te huur op RCN Camping Belledonne in Bourg d'Oisans, Isere. Prachtig gelegen camping in de bergen vlakbij de Alpe d'Huez.

Deze luxe RCN Camping Belledonne Mobilhome type Fourchu 6-personen is van alle gemakken voorzien en heeft een afwasmachine, combimagnetron, grote koelkast, broodrooster, koffiezetapparaat en waterkoker. Vanuit de woonkamer met bank en eethoek stapt u via de openslaande deuren zo het gemeubileerde half overdekte terras op. Badkamer met wastafel, douche en gescheiden toilet. Er zijn drie slaapkamers waarvan één met tweepersoonsbed. Deze mobilhome is geplaatst in 2020. Huisdieren zijn toegestaan en gebruik van Wifi in deze mobilhome is gratis.

Over RCN Camping Belledonne in Isere

Deze camping ligt op een uitstekende locatie aan de voet van de Alpe d'Huez. Lekker zwemmen en zonnen kan bij één van de beide buitenzwembaden met apart peuterbad. Het park heeft voor de kinderen meerdere speeltoestellen, een tafeltennistafel, volleybalveld en jeu de boulesbaan. Verder is er op het park nog een sauna en hamman, campingwinkel, bibliotheek en werkplaats voor fietsonderhoud. Het Nederlands sprekende animatieteam organiseert leuke activiteiten in de maanden juli en august en tijdens de meivakantie. Op het park zijn verschillende horecamogelijkheden zoals een bar, bistro met terras en een snackbar.

Wat is er in de buurt te doen van Bourg d'Oisans

Als gast van deze RCN Camping Belledonne Mobilhome type Fourchu 6-personen kunt u genieten van de prachtige natuur, pak de fiets en verken de omgeving. Ontdek ook de prachtige kleine dorpjes in de omgeving of bezoek één van de kastelen. Vraag bij de receptie om meer informatie voor uitstapjes in de omgeving.

In deze gezellige RCN Camping Belledonne Mobilhome type Fourchu 6-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie in de Franse Alpen. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht