Vakantiehuis Bourg d'Oisans: Mobilhome type Fare 2-personen

Plaats
Rhône-Alpen Isère (Bourg d'Oisans), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiehuis Bourg d'Oisans, Isere, Frankrijk
Personen
Maximaal 2
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Gezellige mobilhome voor 2 personen te huur op RCN Camping Belledonne in Bourg d'Oisans, Isere, Frankrijk.

Vakantiewoningen te huur op RCN Camping Belledonne in Bourg d'Oisans, Isere. Prachtig gelegen camping in de bergen vlakbij de Alpe d'Huez.

Deze knusse RCN Camping Belledonne Mobilhome type Fare 2-personen is een goed verblijf om te reserveren voor een fiets- of wandelvakantie. De woonkamer is voorzien van een zithoekje en een schuifpui voor veel lichtinval. In het keukenblok een 2 pits gaskookplaat, koelkast, vaatwasser, combimagnetron, Nespresso koffiezetapparaat en waterkoker. Slaapkamer met twee 1 pers. bedden. Badkamer met douche, toilet, wastafel en haardroger. Gratis gebruik van WiFi voor één apparaat. Helaas zijn huisdieren niet toegestaan.

RCN Camping Belledonne in Bourg d'Oisans

Als gast van deze RCN Camping Belledonne Mobilhome type Fare 2-personen kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten. Voor de kinderen is er een Nederlands sprekend recreatieteam die leuke activiteiten organiseert. Er zijn verschillende speeltoestellen, een volleybalveld, jeu de Boulesbaan, tafeltennistafel, en sauna. Twee verwarmde buitenzwembaden. Lekker lunchen, dineren kan bij de bistro met terras, of gezellig borrelen bij de bar. Verder op het park ook een snackbar, en werkplaats voor onderhoud fiets.

In de omgeving van deze camping vlakbij Alpe d'Huez

Is er voldoende te beleven in de naaste omgeving van deze camping. De omgeving van de Franse Alpen leent zich uitstekend voor prachtige wandel- en fietstochten, als je van avontuur houdt is raften een mogelijkheid. In de directe omgeving zijn gezellige dorpjes te ontdekken en bezoek ook één van de prachtige kastelen in de buurt.

In deze RCN Camping Belledonne Mobilhome type Fare 2-personen in de Franse Alpen vlakbij de Alpe d'Huez kunt u genieten van een heerlijke vakantie in Frankrijk. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht