Vakantiehuis Berck-sur-Mer: vakantiewoning type Maison Seine 4-personen

Plaats
Noord-Nauw-van-Calais en Picardië (Berck-sur-Mer), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiehuis huren in Berck-sur-Mer, Pas-de-Calais, Frankrijk
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Vrijstaande vakantiewoning voor 4 personen te huur op Dormio Resort Berck-sur-Mer in Berck-sur-Mer, Pas-de-Calais, Frankrijk.

Vlakbij het brede zandstrand luxe vakantiewoningen te huur op Dormio Resort Berck-sur-Mer in Berck-sur-Mer, Pas-de-Calais, Frankrijk. Kleinschalig luxe vakantiepark met kinderanimatie, vlakbij het strand.

Het zal prima vertoeven zijn in deze vrijstaande Dormio Resort vakantiewoning type Maison Seine 4-personen. De modern ingericht woonkamer heeft zit- en eethoek en in de keuken zal het aan niets ontbreken, er is een inductiekookplaat, oven, magnetron, afwasmachine en Nespresso koffiezetapparaat en waterkoker. Deze vakantiewoning heeft 2 slaapkamers, badkamer met ligbad, douche en wastafel, er is een apart toilet. Via de tuindeuren in de woonkamer naar het overdekte terras met tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan en het gebruik van WiFi is gratis.

Het Dormio Resort Berck-sur-Mer

Op deze prachtige locatie aan de Franse Opaalkust vlakbij het strand zult u genieten van een top vakantie. U kunt lekker zwemmen en zonnen aan het strand en mocht het weer even niet meezitten dan kunt u gebruik maken van het indoor zwembad met glijbanen aan de boulevard in Berck-sur-Mer. De Mio Kids Club verzorgt leuke knutselochtenden en spelactiviteiten. Om de prachtige omgeving te ontdekken kunt u op het resort een E-Chopper huren en lekker rondtoeren. Verder op dit resort een parkreceptie en broodjesservice voor overheerlijke verse croissantjes bij het ontbijt.

Uitstapjes in de omgeving van de Franse Opaalkust

In de omgeving van het resort  kunt u als gast van deze Dormio Resort vakantiewoning type Maison Seine 4-personen kiezen uit leuke uitjes. Als u van avontuur houdt, is kitesurfen een mooie uitdaging, maar u kunt ook prachtige wandeltochten maken in het prachtige duinlandschap. De kinderen vinden attractiepark Bagatelle een belevenis met de achtbanen en wildwaterbanen. Ontdek de gezellige dorpjes in de omgeving of bezoek een Frans kasteel. Vergeet niet even een kijkje te nemen bij de baai van Authie waar u zeehonden kunt spotten.  
Vraagt u bij de receptie naar mooie wandelroutes en informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

U kunt in deze Dormio Resort vakantiewoning type Maison Seine 4-personen genieten van een super zonvakantie aan de Franse Opaalkust in Frankrijk. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht