Vakantiehuis Berck-sur-Mer: vakantiewoning type Maison Garonne 8-personen

Plaats
Noord-Nauw-van-Calais en Picardië (Berck-sur-Mer), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiehuis huren in Berck-sur-Mer, Pas-de-Calais, Frankrijk
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Vakantiewoning voor 8 personen te huur op Dormio Resort Berck-sur-Mer in Berck-sur-Mer, Pas-de-Calais, Frankrijk.

Vlakbij het brede zandstrand luxe vakantiewoningen te huur op Dormio Resort Berck-sur-Mer in Berck-sur-Mer, Pas-de-Calais, Frankrijk. Kleinschalig luxe vakantiepark met kinderanimatie, vlakbij het strand.

Deze luxe Dormio Resort Berck-sur-Mer vakantiewoning type Garonne 8-personen heeft een luxe uitstraling, de woonkamer heeft een zit- en eetgedeelte, en de keuken is van alle gemakken voorzien met een inductie kookplaat, afwasmachine, magnetron, oven, broodrooster, Nespresso koffieapparaat en waterkoker. Op de begane grond een 2 pers. slaapkamer met en-suite een badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Op de eerste verdieping drie 2-pers. slaapkamers en badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel.  Ook een apart toilet. Overdekte veranda met tuinmeubilair. Huisdieren zijn toegestaan en het gebruik van WiFi is gratis.

Dormio Resort Berck-sur-Mer

Op deze prachtige locatie aan de Franse Opaalkust zult u genieten van een top vakantie. De jongste gasten zullen zich opperbest vermaken bij het Fun en Entertainment team, ze organiseren leuke sport-, spelactiviteiten. Het strand is vlakbij en heerlijk om lekker te zwemmen en te zonnen. Mocht het weer even tegen zitten dan is het indoor zwembad aan de boulevard in Berck-sur Mer een optie. Op het resort zijn E-Choppers te huur, om zo de prachtige omgeving te verkennen. Verder op het park een broodjesservice voor verse croissantjes bij het ontbijt.

Uitstapjes in de omgeving van dit resort

In de omgeving van het resort kunt u als gast van deze Dormio Resort Berck-sur-Mer vakantiewoning type Garonne 8-personen kiezen uit leuke uitstapjes. Natuurlijk altijd heerlijk de eindeloze brede zandstranden, top voor een zonvakantie, maar ook leuk om schelpen en krabbetjes zoeken. Bezoek zeker de Baai van Authie waar u zeehonden kunt spotten. U zult de kinderen zeker een plezier doen om het attractiepark Parc Bagatelle te bezoeken, een park met acht- en wildwaterbanen. Als u van avontuur houdt, zijn er diverse watersporten beoefenen zoals kitesurfen. Ontdek de gezellige dorpjes in de omgeving of bezoek een Frans kasteel.  
Vraagt u bij de receptie naar meer informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

U kunt in deze luxe Dormio Resort Berck-sur-Mer vakantiewoning type Garonne 8-personen genieten van een super vakantie aan de Franse Opaalkust, regio Pas-de Calais in Frankrijk. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht