Vakantiehuis Berck-sur-Mer: vakantiewoning type Maison Durance 10-personen

Plaats
Noord-Nauw-van-Calais en Picardië (Berck-sur-Mer), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiehuis huren in Berck-sur-Mer, Pas-de-Calais, Frankrijk
Personen
Maximaal 10
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Luxe vakantiewoning voor 10-personen te huur op Dormio Resort Berck-sur-Mer,in Berck-sur-Mer, Pas-de Calais, Frankrijk.

Vlakbij het brede zandstrand luxe vakantiewoningen te huur op Dormio Resort Berck-sur-Mer in Berck-sur-Mer, Pas-de-Calais, Frankrijk. Kleinschalig luxe vakantiepark met kinderanimatie, vlakbij het strand.

Deze ruime Dormio Resort Berck-sur-Mer vakantiewoning type Maison Durance 10-personen is uitstekend geschikt om met de familie vakantie te vieren. De ruime woonkamer heeft en zit-en eethoek met TV en in de open keuken vindt u alles van nodig is zoals een afwasmachine, magnetron, oven, Nespresso koffiezetapparaat en een waterkoker. Op de begane grond een 2 pers. slaapkamer met aangrenzend een aangepaste badkamer. De vakantiewoning is uitstekend geschikt voor een rolstoelgebruiker. Apart toilet. Op de bovenverdieping zijn er vier 2 pers. slaapkamers en badkamer met douche, ligbad, wastafel en toilet. Separaat nog een extra toilet. Via de openslaande deuren naar het terras met tuinmeubilair. Het gebruik van WiFi is gratis en uw huisdier is van harte harte welkom.

Over Dormio Resort Berck-sur-Mer

Dit resort ligt op een uitstekende locatie vlakbij het strand. Lekker zwemmen en zonnen of schelpen en krabbetjes zoeken op de brede zandstranden. Het animatieteam, de Mio Kids Club, verzorgen knutselochtenden en leuke spel- en sportactiviteiten. Voor de lekkere verse croissantjes kunt u terecht bij de broodjesservice. Verder op het resort kunt u een E-shopper huren om zo de prachtige kustlijn te ontdekken.

Wat is er in de buurt te doen van Berck-sur-Mer

Als gast van Dormio Resort Berck-sur-Mer vakantiewoning type Maison Durance 10-personen zult u genieten van een top vakantie aan de Franse Opaalkust. Huur een e-shopper en ontdek gezellige dorpjes in de omgeving of bezoek een kasteel. Als het weer even tegenzit kan er worden gezwommen in het indoor zwembad aan de boulevard van Berck-sur-Mer. De kinderen zullen genieten van een dagje attractiepark Parc Bagatelle, een park met acht- en wildwaterbanen. Ook watersport mogelijkheden zoals kitesurfen zijn een optie.  Bezoek ook de Baai van Authie om zeehonden te spotten. Kortom voor iedereen is er wel iets te doen. Vraag bij de receptie om meer informatie voor uitstapjes in de omgeving.

In deze gezellige Dormio Resort Berck-sur-Mer vakantiewoning type Maison Durance 10-personen zullen de herinneringen fantastisch zijn, samen genieten van een welverdiende vakantie aan de Franse Westkust. Wij heten u van hart welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht