Sava Camping Lucija & Hotel Bernandin Portoroz

Plaats
Zuidwest Slovenië (Portoroz), Vakantiehuizen Slovenië
Park
Camping Lucija - Hotel Bernandin
Personen
Maximaal 2
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op een prachtige locatie op het schiereiland Sca bij het stadje Portoroz gelegen camping en hotel met mooi ingerichte kamers met zicht op strand en zee in Slovenie.

In de mooie kustplaats Portoroz introduceren we graag 2 toplocaties voor een heerlijke vakantie: Sava Camping Lucija en het 5-sterren Grand Hotel Bernandin. Of het nu een relax-, strand- of een actieve vakantie wordt, dat is natuurlijk aan u. Beide locaties bieden daarvoor volop mogelijkheden.

Wat te doen op Sava Camping Lucija in Portoroz

Het 6 ha. grote park waarin Sava Camping Lucija gelegen is biedt zowel schaduwrijke als zonnige plaatsen. De camping is zeer ruim opgezet en beschikt over maar liefst 550 kampeerplaatsen. Voor campers is er een speciaal gedeelte op de camping. Sava Camping Lucija beschikt over diverse sport- en spelvoorzieningen waaronder een volleybalveld, basketbalveld, voetbalveld, tennisbanen, midgetgolfbanen, een grote speeltuin en op de camping is gratis WIFI aanwezig.

Vanwege de ligging aan zee zijn er diverse watersportmogelijkheden, maar het strand is natuurlijk ook uitermate geschikt voor een relaxte strandvakantie. Daarnaast kunnen de gasten van Sava Camping Lucija gratis gebruik maken van het buitenzwembad van het Bernandin Resort. De omgeving is zeer geschikt voor het maken van mooie wandelingen en fijne fietstochten.

5-sterren Grand Hotel Bernandin in Slovenie

Op een werkelijk schitterend locatie direct aan strand aan zee ligt het prachtige Grand Hotel Bernandin. Mooi centraal gelegen tussen Piran en Portoroz. Op een zeer populaire locatie direct aan de kust van Slovenie. Dit mooie 5-sterren hotel beschikt over een wellnesscentrum met diverse sauna's, een binnenzwembad en een luxe privéstrand. De kamers van Grand Hotel Bernandin zijn luxe en modern ingericht en beschikken allemaal over een balkon met zicht op zee.

In het complex vind je verder diverse restaurants, een cocktail lounge met een gezellig terras en een grand café. Gasten van Grand Hotel Bernandin kunnen gebruik maken van gratis WIFI op de kamers en van de parkeerplaats (gratis) bij het hotel.

Of u nu gebruik maakt van de voorzieningen en de mogelijkheden van Sava Camping Lucija of van de luxe hotelkamers en voorzieningen van Grand Hotel Bernandin, uw vakantie aan de kust van Slovenie is zal ongetwijfeld geslaagd zijn.

Ga terug naar overzicht