Mobilhomes huren in Vila Nova de Milfontes, Alentejo, Portugal | mobilhomes voor 6 personen

Plaats
Alentejo (Vila Nova de Milfontes), Vakantiehuizen Portugal
Park
Mobilhomes huren in Vlla Nova de Milfontes, Alentejo, Portugal
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Bij de spectaculaire kustlijn van Alentejo met de prachtige zandstranden 6 pers. mobilhomes te huur op Camping Orbitur Sitava Milfontes in Vila Nova de Milfontes, Alentejo, Portugal. Camping met zwembad en strand.

Deze mooi gelegen Camping Orbitur Sitava Milfontes Vila Nova de Milfontes Alentejo Portugal Mobilhomes type Casita beschikken over 1 slaapkamer met een 2-pers.bed en twee 2-pers.kamers, een woon-eetkamer met bank, keuken, badkamer en terras met 2 ligstoelen, tafel en stoelen. Accommodatie voorzien van serviesgoed en keukengerei (voor 6 personen), koelkast, TV, verwarming, warm water, beddengoed en badlakens (bij de ingang). Parkeerplaats voor 1 auto inbegrepen. Huisdieren zijn niet toegestaan in de accommodatie.

Als gast van deze Camping Orbitur Sitava Milfontes Vila Nova de Milfontes Alentejo Portugal Mobilhomes type Casita kunt u gebruik maken over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt de camping over een mooi zwembadcomplex met groot zonneterras en ligstoelen en een zonneweide verder over een restaurant, minimarkt, speelruimte, tennis, sportveld en een kinderspeeltuin.

De Camping Orbitur Sitava Milfontes Vila Nova de Milfontes Alentejo Portugal Mobilhomes type Casita is een prima uitgangspunt om een stedentrip te maken naar de fado stad Lissabon of de woeste kustlijn van Alentejo te bewonderen!

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie mobilhomes op Camping Orbitur Sitava Milfontes in Vila Nova de Milfontes in de regio Alentejo in Portugal. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht