Mobilhomes huren in Veules les Roses, Hoog-Normandie Seine-Maritime, Frankrijk | mobilhomes voor 2, 4 en 6 personen

Plaats
Hoog-Normandië (Veules les Roses), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Mobilhomes huren in Veules les Roses, Hoog-Normandie Seine-Maritime, Frankrijk
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Informatie en reserveer

Prachtige mobilhomes voor 2 - 6 personen te huur op Camping Les Mouettes bij het plaatsje Veules les Roses direct aan de kust in de mooie regio Hoog-Normandie Seine-Maritime in Frankrijk. Camping met zwembad.

Deze Camping Les Mouettes Veules les Roses Normandie Frankrijk Mobilhomes beschikken over 3 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 2 met 1-pers. bedden, een badkamer met douche en wastafel, een apart toilet, een woongedeelte met sofa en tafel, een goed uitgeruste keuken met eettafel en stoelen. Voor buiten beschikt u over een mooie veranda met tuinmeubilair.

Camping Les Mouettes beschikt overigens over meerdere type accommodaties. Kijk even op de website voor meer informatie, prijzen en foto's.

De Camping Les Mouettes Veules les Roses Normandie Frankrijk Mobilhomes zijn gesitueerd op Camping Les Mouettes op loopafstand van het leuke dorpje Veules les Roses en op slechts 300m. van het strand. Maar op Camping Les Mouettes is ook voldoende te beleven. U vindt er een mooi zwembad, een leuke speeltuin en er zijn voldoende sportvoorzieningen.

De omgeving van Camping Les Mouettes is prachtig en leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen of fietstochten! Het strand heeft hoge rotsen, een echte blikvanger. Veules-les-Roses is een schattig dorpje met goede voorzieningen zoals winkels, restaurants en een bioscoop (in het hoogseizoen).

Wij heten u van harte welkom voor een verblijf in deze mooie mobilhomes op Camping Les Mouettes in Veules les Roses in Normandie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht