Mobilhomes huren in Susten, Wallis, Zwitserland | mobilhomes voor 7 personen

Plaats
Wallis (Susten), Vakantiehuizen Zwitserland
Park
Mobilhomes huren in Susten, Wallis, Zwitserland
Personen
Maximaal 7
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Zeer fraai met een prachtig uitzicht in de Zwitserse Alpen gelegen mobilhomes voor 7 personen te huur op Camping Bella Tola in Susten, Wallis, Zwitserland. Camping met zwembad.

Deze prachtige Camping Bella Tola Susten Wallis Zwitserland Mobilhomes(type Villanova) beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden + een hoogslaper, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met een (2-pers.slaap-)sofa, tafel en een goed uitgeruste keuken met gasfornuis, koelkast met vriezer, oven en grill. Voor buiten beschikt u over een mooie veranda/terras met tuinmeubilair en parasol.

Als gast van deze Camping Bella Tola Susten Wallis Zwitserland Mobilhomes heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt Camping Bella Tola over 2 zwembaden (waaronder kinderbad), ligstoelen en zonneterras, over een kiosk, winkel, supermarkt, restaurant, snackbar, bar, disco, tennisbaan (500 meter), tafeltennis, beachvolleybal, speeltuin en zijn er fietsen (ook elektrisch) te huur. Daarnaast is er in het hoogseizoen een animatieteam aanwezig.

De Camping Bella Tola Susten Wallis Zwitserland Mobilhomes zijn een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen met haar spectaculaire gletsjers en bergtoppen. Wandelen en bergbeklimmen behoren hier tot de dagelijkse praktijk. Via kabelbanen en bergtreintjes kunt u letterlijk en figuurlijk grote hoogtes bereiken. Een bijzonder uitstapje is het satellietstation in Leuk, waar u kunt zien hoe het internationale satellietnetwerk werkt en hoe satellietraketten gebouwd worden.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie mobilhomes op Camping Bella Tola in Susten in de regio Wallis in Zwitserland. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht