Mobilhomes huren in Steinach, Zwarte Woud, Duitsland | mobilhomes voor 6 personen

Plaats
Zwarte Woud (Steinach), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Mobilhomes huren in Steinach, Zwarte Woud, Duitsland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

In een prachtige omgeving bij een riviertje gelegen mobilhomes voor 5 - 6 personen te huur op Camping Kinzigtal in Steinach in het Zwarte Woud, Duitsland. Camping met zwembad.

Deze fraaie Camping Kinzigtal Steinach Zwarte Woud Mobilhomes (type Cosy 5/6 personen) beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden en een hoogslaper, een badkamer met douche, wastafel en apart toilet, een woongedeelte met (2-pers. slaap-)sofa, tafel, stoelen en airco, en een goed uitgeruste keuken met koffiezetapparaat, kookplaat, magnetron en koelkast.

Voor buiten beschikt u over een (half overdekt) terras met tuinmeubilair. Er worden meerdere type mobilhomes aangeboden. Kijk even op de site voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Als gast van deze Camping Kinzigtal Steinach Zwarte Woud Mobilhomes heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt Camping Kinzigtal Steinach over een zwembad, kinderbad, glijbanen, WIFI, bar, restaurant, winkel, speeltuin, beachvolleybalveld, tafeltennis en kinderclub. Daarnaast is er in het hoogseizoen een animatieteam aanwezig.

Camping Kinzigtal Steinach is een kleine en eenvoudige camping in een landelijke omgeving in het Zwarte Woud bij een riviertje. De kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin of met tafeltennissen. Of neem ze mee naar het zwembad direct naast de camping; daar zijn stoere duikplanken, een glijbaan en een groot zonneterras. In de omgeving kunt u heerlijk wandelen: volg de gemarkeerde paden door de bossen en over weides naar pittoreske dorpjes. 's Avonds kunt u genieten in het gezellige café of het goede restaurant waar heerlijke streekgerechten op de kaart staan.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie mobilhomes op Camping Kinzigtal in Steinach in de prachtige regio Het Zwarte Woud in Duitsland. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht