Mobilhomes huren in Soulac sur Mer, Aquitaine Gironde, Frankrijk | mobilhome voor 5 personen

Plaats
Aquitaine Gironde (Soulac sur Mer), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Soulac sur Mer, Aqutaine Gironde, Frankrijk
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Informatie en reserveer

Prachtig direct aan het strand en verscholen tussen de Atlantische Kust en de Gironde gelegen mobilhomes voor 4 - 5 personen te huur op Camping Soulac Plage in Soulac sur Mer in de mooie regio Aquitaine Gironde in Frankrijk.

Deze Camping Soulac Plage Soulac sur Mer Aquitaine Gironde Mobilhomes zeer zeer luxe ingericht en beschikken over 2 slaapkamers (type 4 - 6 personen), een badkamer met wastafel, douche en toilet, een eetgedeelte met een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast, magnetron en koffiezetapparaat en een veranda of terras met tuinmeubilair inclusief parasol.

Als gast van deze Camping Soulac Plage Soulac sur Mer Aquitaine Gironde Mobilhomes heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt Camping Soulac Plage over een restaurant/snackbar, pizzeria, supermarkt, een multifunctioneel sportterrein, aquagym, een paardencentrum, avonturenpark in de bomen, minigolf, tennisvelden en is er duiken, rollerskaten, fitness, tennis en volleybal mogelijk.

Daarnaast beschikt Camping Soulac Plage over een prachtig zwemparadijs met glijbanen, jacuzzi en diverse terrassen met ligbedden. Mocht dat nog niet genoeg zijn: de Camping Soulac Plage Soulac sur Mer Aquitaine Gironde Mobilhomes liggen direct aan een prachtig zandstrand aan de Atlantische Kust !

Wij heten u van harte welkom op Camping Soulac Plage in Soulac sur Mer in de mooie regio Aquitaine Gironde in Frankrijk. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht